Јелена се са 3 речи опростила од преминуле девојчице Софије Накић!

Јелена је пре месец дана за Телеграф рекла да ће сав хонорар од наступа за дочек Нове године проследити за Софијино лечење.

Забава 16.11.2019 | 17:56
Јелена се са 3 речи опростила од преминуле девојчице Софије Накић!
Јелена Карлеуша опростила се од преминуле девојчице Софије Накић (16), која је боловала од саркома везивног ткива.

Мала Софија преминула је претходне ноћи у грчкој болници, пошто њено намучено тело није издржало терапије, иако се она храбро борила против дечјег рака.

- Мирно спавај, Софија - написала је Јелена на Инстаграму, уз девојчицину црно белу фотографију.

Подсетимо, Јелена је пре месец дана за Телеграф рекла да ће сав хонорар од наступа за дочек Нове године проследити за Софијино лечење. Након тога уследиле су лепе вести - лекари су рекли да Софија може да дође у Атину на терапије, а донели су одлуку и да исто не наплате.



Софијин отац се недавно и јавно захвалио Јелени на подршци.

- Бојан, њен отац, хитно је отпутовао за Атину. Сачекала је свог тату да дође да је пољуби још једном и отишла на неко боље место. Није се будила. Једноставно је била нејака да издржи терапије, а тумор је притискао мозак - испричала је за наш сајт Маја Костовић, пријатељица Софијине породице која је била и админ групе "Са Софијом до победе".

Подсетимо, овој девојчици сарком је дијагностикован јуна 2018. године и од тада Софија није могла нормално да једе и стално је била у јаким боловима.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар