Миле Китић отворио душу, испричао ствари из приватног живота!

Миле Китић проговорио је о детаљима свог приватног живота које нико досад није знао.

Забава 15.11.2019 | 19:00
Миле Китић отворио душу, испричао ствари из приватног живота!
Његови хитови се и дан данас певају по кафанама и клубовима, а сада открила како је упловио у музичке воде, како су настали његове популарне песме, као и то како му иде у љубавном животу и шта је његов кључ успеха.

 
Како вам је изгледало детињство?

- Не знам како да вам објасним, али мислим да сам растао у срећним временима. Рођен сам у Босни, у једном селу. Као мали ишао сам у школу, играо се са децом, наравно, било је и обавеза према кући. Никада се не стидим тога. Имао сам мирно и срећно детињство. У то време су школе биле пуне. Као дете сам растао у здравој средини све до средњошколских дана и мог пута даље. Пошто сам имао три старија брата и сестру, као мезимац сам се извлачио јер сам био најмлађи. Дуго сам пешачио до школе. Школа је била удаљена 6 километара од моје куће. Путеви су били веома лоши, ништа није било урађено. Редак је трактор био у селу. Пешачио сам сваки дан 6 километара, то ми је било сасвим нормално. Чак сам знао и када се вратим поново тамо. Проблем је био зими. Када напада дубок снег, неко је увек из села ишао напред, од старијих људи да нам прочисте пут.

О чему је маштао мали Миле тада?

- Као врло мали сам волео музику. Могу да кажем једну ствар - није било славе у селу на којој нисам био атракција. Увек сам био у маштањима да постанем неки свирач, певач. У музици сам био активан од малих дана. Моји родитељи нису схватали озбиљно моју жељу за музиком. Чак ни ја нисам размишљао о томе да ћу једног дана бити ту где управо сада јесам. Када сам напустио своје родно село и отишао у Сарајево, тада су почеле озбиљне ствари. Цео живот сам маштао да постанем професор физичког. Не постоји спорт којим се нисам бавио, а највише сам волео адреналинске спортове. Изгледа да је Бог имао неки другачији пут за мене.

Да ли памитите чувене турнеје са Јужним ветром?

- Како да не. Нама када дође 10.000 људи, ми смо били тужни. Радили смо турнеје само на великим стадионима, по Босни и Македонији.



Када сте знали да је ваша жена она права?

- Много ми је ваљала у каријери и подржавала ме у свему. Она се мени прво свидела, не само физички. Одрасла је у Немачкој и била је мирна, повучена, све је ишло некако лагано. Сада као да је аждаја ушла у њу. Тада је ишло све полако и лагано и свидела ми се. Заволео сам је, оженио се њоме, добио дете, а круна нашег брака је Елена. Сада сам срећан човек.

Популарни естрадни уметник је признао да је пресрећан у животу.

- Пропутовао сам цео свет, а то нема цену. Овом послу сам захвалан, нема кога нисам упознао, од академика до највећих пропалитета. Могу да кажем да сам срећан човек. Немам око себе скандале, будалаштине. Мислим да сам поштен човек и да се поштено борим за себе.

Извор:Ало.рс Фото: Ало/Рајко Ристић

Коментари / 0

Оставите коментар