Светлана Бојковић искрено о данашњим глумцима, филму и ТВ!

Славна глумица је открила шта мисли о данашњем раду у ТВ и филмској индустрији, и шта је то што је култура заувек изгубила.

Забава 15.11.2019 | 17:00
Светлана Бојковић искрено о данашњим глумцима, филму и ТВ!
Једна од највећих телевизијских звезда са простора бивше Југославије, Светлана Цеца Бојковић, на сцени је већ више од пола века, али и даље глуми са истим жаром.

Тренутно је гледамо у серијама "Пси лају, ветар носи" и "Мамини синови", а ускоро ће се појавити и у новој комедији Синише Павића "Јунаци нашег доба".

Цеца је имала више од 115 улога на филму и телевизији током дуге каријере, а 2005. године је добила и почасну награду Добричин прстен. Међутим, за култну серију "Бољи живот", сматра да се неће поновити у мору данашње масовне продукције филмског и ТВ садржаја.

"Толика је понуда свега и свачега да народ нема фокус шта и где ће да гледа. Само врти канале", истакла је она за "ТВ Новости" и додала да није реч само о телевизијском садржају који више нећемо гледати, него и о филмским дивама које се више неће рађати...

"Никада више серије неће имати тако велику гледаност, нити ће постојати филмске и телевизијске диве. Неће се родити нова Милена Дравић. Тај гламур је заувек нестао. Припадам последњој генерацији тог доба, а са нама ће и оно отићи. Једноставно, ново је време. Има много глумаца. Продукција раније није била оволико велика. Мање се радило, али много озбиљније."



Глумица се подсетила и филма који јој је недавно пробудио носталгију за старијим временима.

"Гледала сам касно синоћ филм 'Балкан експрес' и баш сам се расентименталисала. Да ли данас можете да погледате у биоскопу такав филм? Ретко. Ту и тамо се појави неки наслов који блесне, али нема више великих филмова који ће остати. А, 'Балкан експрес' је само један од бисера наше кинематографије. Ово време је донело убрзање. Количински се више ради, а богами и површно", закључила је Цеца.

Извор:Новости/Ало Фото:инстаграм/Рајко Ристић

Коментари / 0

Оставите коментар