Цеца открила детаље свадбе и дематовала новинске натписе!

На једној престоничкој журки појавио се велики број познатих личности, а међу њима и једна од највећих музичких звезда код нас, Светлана Цеца Ражнатовић, која је ових дана у жижи медијског интересовања због свадбеног весеља наследника Вељка.

Забава 15.11.2019 | 16:00
Цеца открила детаље свадбе и дематовала новинске натписе!
Цеца је том приликом за Пинк.рс открила како теку припреме за сведбено весеље деценије.

- У недељу поново славље, Вељко прави своје момачко вече. Турбо је све ових дана. У један дан ће стати и венчање и велика журка у Хајату, тако да ја мислим да ће бити јако леп дан. Испоштоваћемо традиционалне обичаје, куповина младе, све ће бити у једном дану, и црквено и грађанско венчање. Мислим да ће то бити леп дан - каже Цеца и открива да ли ће се снајка Богдана удати у њеној венчаници, као и да ли ће се њен наследник Вељко својој лепшој половини заветовати на вечну љубав у униформи свог оца Жељка Ражнатовића Аркана.



- Не могу ништа да вам кажем и одакле вам то да ће Богдана носити моју венчаницу? Пишу и да ће Вељко носити униформу, а то је дезинформација. Ја нисам дала никакве изјаве, више је ту било нагађања, зато што је то медијски занимљиво, али гледам да остане највећи део у кругу породице. Знам да смо медијски експонирани, али нешто чувамо и за себе - рекла је музичка звезда.

Извор:Ало.рс Фото:Е-Стоцк/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар