Сплит спреман за Северинин концерт, а она обећава спектакл!

‘Тхе Магиц Тоур’, Северинина дугоочекивана турнеја, која је изазвала велик интерес публике и медија, коначно је ту! За само два дана, пред хиљадама обожаоца, Северина ће концертом у родном Сплиту започети своју четврту регионалну турнеју, која ће надмашити све до сада виђено, а Спаладиум Арена ће, судећи по интересу публике, бити премала за све оне који желе доживети најспектакуларније Северинино издање до сада.

Забава 15.11.2019 | 13:00
Сплит спреман за Северинин концерт, а она обећава спектакл!
Сви они у суботу ће углас певати највеће Северинине хитове, међу којима и најновији сингл ‘Рођено моје’, који је у само десет дана од премијере, достигао бројку од 5,5 милијуна YоуТубе прегледа.



Уз 100 људи укључених у организацију, оно што ће се одвијати на позорници чак 2 и по сата, засигурно подразумева још невиђену продукцију на овим просторима.



Најсавременију бина сведског  стандарда скрива бројна изненађења за публику, а уз Северину, на позорници ће бити чак 16 играча , 15 музичара , као и чланови симфонијског оркестра. И све то под ‘’окриљем’’ чак 150 квадратних метара ЛЕД екрана.



Након суботњег концерта у Сплиту, за који се пробе одвијају већ од почетка недеље, ова магична ноћ наставља и у осталим великим градовима, попут Београда 23. новембра, Загреба и Љубљане.

Извор:Информер.рс Фото:промо

Коментари / 0

Оставите коментар