Здравко Чолић руши рекорде: Четири арене за београђане!

Музичка легенда Здравко Чолић заказао је четврти концерт у београдској Штарк Арени за 14. децембар.

Забава 14.11.2019 | 21:00
Здравко Чолић руши рекорде: Четири арене за београђане!
Три концерта резервисана за 29. и 30. новембар и 13. децембар, распродата су невероватном брзином, интересовање не јењава три недеље пред први наступ, па је највећа регионална звезда решила да и четврту ноћ запева у највећој хали на Балкану.

Ово до сада није пошло за руком ни једном извођачу, иако Здравко од почетка своје каријере не престаје да руши рекорде и поставља стандарде када је успех и статус звезде у питању.

Потврду најпопуларнијег  музичара на овим просторима без конкуренције добио је још давне 1978. након великог концерта на Маракани, а ту титулу носи и данас. Његови наступи су недељама унапред распродати како у халама бивше Југославије, тако и у великим салама широм света.

Уз хитове уз које су одрастале генерације уживаће ове јесени београдска публика која га чека 5 година, а он обећава вечери препуне емоција, посебне енергије и  врхунске музике.

Карте за четврти концерт су од  данас (14. 11.) у продаји на благајни Штарк Арене, свим продајним местима Тицкет Висиона и онлине на: www.тицкетс.рс по истим ценама.

(Телеграф.рс/ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар