Тинејџерка се породила на плесном подијуму ноћног клуба!

Тинејџерка из Француске имала је необично животно искуство она се окружена денсерима, на плесном подијуму ноћног клуба породила!

Занимљивости 14.11.2019 | 16:00
Тинејџерка се породила на плесном подијуму ноћног клуба!
Порођај се десио у дискотеци "О клаб“, у француском граду Тулузу. Како извештавају локални медији, особље клуба је помагало у порођају преноси британски Даилyмаил.

Менаџмент дискотеке објавио је да ће беба која је на свет дошла на плесном подијуму оддносно у ноћном клубу, када за то дође време, увек имати бесплатан улаз у њихов клуб.

"Било је 5 и 30 ујутру, време када затварамо дискотеку. Није било баш много људи али, у једном тренутку су ме позвали и рекли да је у питању хитан случај. Отишла сам до подијума за игру и видела да се девојка порађа“, испричала је, испред управе дискотеке, Марие-Хелене менаџер клуба.

Све је почело тако што је један младић, иначе гост клуба, током ђускања уз гласну музику, видео како је девојка легла на плесни подијум.

Особље клуба брзо је реаговало и позвало хитну помоћ. Из те службе су припаднике особља упутили шта треба да раде како би девојци олакшали порођај док лекари не стигну.

Како локални медији наводе, девојка је у клуб изашла са пријатељицом, и у ноћи порођаја није конзумирала алкохол. Беба је на крају рођена на подијуму за игру окружена људима који су уживали у ноћном проводу.

Пол детета за сада није откривен, а из здравствених служби су саопштили да су мама и беба доброг здравља.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар