Српски тренер смењен после четири године

"Можда и кроз тај ниво договора три странке, гдје су људи који носе законодавну и дјелимично извршну власт, да се покушају наћи рјешења", рекао је тада Човић.

Фудбал 14.11.2019 | 11:14
Српски тренер смењен после четири године
Освајач титуле првака света са омладинском селекцијом Србије (2015) смењен је после четири године у Чикагу одлуком нових власника клуба.

"Желим да се захвалим на незаборавним годинама које сам провео с вама. Чикаго Фајер је феноменална организација и увек ћу бити поносан на време проведено у клубу. Била ми је част да репрезентујем тим широм САД и света. Ту привилегију никада нисам узимао здраво за готово. Играчима које сам тренирао - била је привилегија и част радити са вама, и желим вам само најбоље у наставку каријере. За мој стручни штаб и Алекса Болера, волим вас, момци! Свима у канцеларији, техничкој подршци, тиму за одржавање терена, академији...

Не могу довољно да изразим своју захвалност за вашу посвећеност и подршку током мог боравка у Чикагу. Хвала навијачима за непресушну енергију и страст. Била је привилегија да вас представљам као тренер пвог тима у протекле четири сезоне. Посебно сам захвалан Нелсону Родригезу што ме је довео овде. Хвала и власницима на прилици, ресурсима и подршци ових година. Желим вам свима само успех у наставку", написао је Пауновић.

Са српским фудбалским стручњаком иду сви његови сарадници. Пауновић је за четири сезоне успео само једном да уведе Чикаго у плеј-оф МЛС лиге, уз два пласмана у полуфинале Купа.

(Курир спорт)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ево

17.11.2019 07:43

новог селектора СРБИЈЕ !!! Треба одма подрзати, Вељка Пауновица.

ОДГОВОРИТЕ