Срећни добитник освојио путовање за двоје у чаробну Москву

Сбербанк Бања Лука је у октобру у сарадњи са компанијом Мастерцард организовала велику наградну игру, а главна награда је путовање за двоје у чаробну Москву.

Република Српска 14.11.2019 | 08:59
Срећни добитник освојио путовање за двоје у чаробну Москву
Све што је било потребно за учешће у наградној игри су Мастерцард платне картице Сбербанк Бања Лука, које је било потребно користити у у мјесецу октобру. Извлачење добитника наградне игре је извршено компјутерски, случајним одабиром 12. новембра 2019. године, а од стране независне комисије. Клијенти Сбербанк Бања Лука су имали прилику да поред путовања у Москву освоје и и друге вриједне награде: 2 Сонy телевизора ( 55” 4К Андроид ) и 2 Самсунг Галаxy С10+ телефона.

Главну награду, путовање за двоје у грандиозну Москву освојио је клијент Немања Шућур из Бањалуке.

Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Сбербанк Бања Лука уручила је ваучер за путовање у Москву за двије особе срећном добитнику, и пожељела му да ужива у чарима овог предивног руског града.

„ Желим да се прије свега захвалим за ову сјајну награду. Сбербанк Бања Лука је и овај пут доказала да је једна од најбољих банака и да треба користити њихове производе и услуге. Дан прије вијести да сам освојио ово путовање, постао сам отац, тако да ових дана у нашем дому влада двострука радост. Радујем се посјети највећем и најљепшем граду Русије.“ изјавио је при преузимању награде Немања Шућур.

Мастерцард картице Сбербанк Бања Лука се могу користити на сваком продајном мјесту са Мастерцард знаком, у земљи и иностранству. Предности Мастерцард платних картица су многобројне, а само неке су могућност плаћања роба и услуга на продајним мјестима у земљи и свијету, брзе и сигурне трансакције и приступ средствима 24 сата дневно, седам дана у седмици.

Више информација о производима и услугама Сбербанк Бања Лука можете пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, позивом на број Контакт центра 0800 59 999 или лично у пословницама Банке, саопштено је из Сберанке Бањалука.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар