Возилом покосио пјешака па побјегао

Педесетдеветогодишњи С. Џ. из Рогатице тешко је повријеђен јуче у шест сати на раскрсници улица Џемала Биједића - Николе Шопа - Хивзи Бјелевца - Бријешчанска на Илиџи.

Босна и Херцеговина 13.11.2019 | 18:54
Возилом покосио пјешака па побјегао
Како је потврђено из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, несретног човјека ударило је непознато возила. Несавјесни возач, чији идентитет за сада није познат, побјегао је с мјеста несреће, преноси Аваз.

Повријеђени је превезен у Општу болницу "Прим. др. Абдулах Накаш" у Сарајеву, гдје су му констатоване тешке повреде. Након што му је указана љекарска помоћ, отпуштен је на кућно лијечење.

Увиђај су обавили припадници МУП-а КС и вјештак саобраћајне струке. Полицајци интензивно трагају за возачем који се сумњичи за кривична дјела неуказивања помоћи особи повријеђеној у саобраћајној несрећи и угрожавање јавног саобраћаја.

О случају је обавијештен кантонални тужилац у Сарајеву.

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дрекавац

14.11.2019 00:01

Алкохол и тачка! Данас је сахрањен мој велики пријатељ. У недјељу навече га исто овако покосио пијани дивљак и побјегао. До јутра је чак стигао замијенити полупано свјетло на ауту и кад је полиција дошла на врата, хладно је негирао своје недјело, а онда је с пар доказа сломљен и признао је све. Нешто се под хитно мора чинити у вези алкохоличара убица или почети ствар преузимати у своје руке!

ОДГОВОРИТЕ