Проведите ноћ у бившем апартману принцезе Дајане

Краљевска породица Џајпура нуди могућност боравка у краљевском апартману у којем су одседале принцеза Дајана и Опра Винфри, у палати саграђеној 1727. године.

Занимљивости 12.11.2019 | 22:45
Проведите ноћ у бившем апартману принцезе Дајане
Гости који се одлуче на боравак у Градској палати биће смештени у апартману у приватном делу палате, у коме су одседали сви важни гости који су у њој боравили.

У апартману постоји дневна соба, кухиња, купатило и спаваћа соба за двоје, као и приватни базен, а уз то и батлер, који ће организовати упознавање града и испуњавати све жеље гостију.



Члан аристократске породице Падманаб Синг, у чијем власништву је палата, рекао је да му је драго што ће људи из свих крајева света имати могућност да упознају Раџастан док уживају у "краљевкој удобности" и индијском гостопримству, које ће касније моћи да поделе с другима.

У цену, најнижу од 900 евра, пише "Сан" (Тхе Сун), али достиже и висину од скоро 10.000 евра, укључена је услуга краљевске послуге, као и традиционални оброци у ресторану који се налази у оквиру Градске палате.



Сав зарађени новац донира се у фондацију која се бори за права жена, а очекује се велика заинтересованост, јер је Џајпур, познат и као "Ружичасти град" уврштен на Унескову листу светске баштине. Овај град је део "Златног троугла Индије", јер су Џајпур, Њу Делхи и Агра три града која туристи највише воле у Индији.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар