Хале Бери у 53. години показала челичне трбушњаке!

Хале Бери напорно тренира за нову улогу. Пред њом је снимање ММА драме ‘Бруисед’, у којој не само да глуми већ је и режира. Иако редовно вежба и пази на исхрану, у последње време интензивирала је тренинге, а резултати су итекако видљиви.

Забава 12.11.2019 | 16:00
Хале Бери у 53. години показала челичне трбушњаке!
53-годишња глумица је после напорног тренинга снимила једну фотографију својих трбушњака, којима се похвалила на друштвеној мрежи.

– Један од мојих циљева за филм ‘Бруисед’? Дефинисани трбушњаци – а данас? Коначно их имам, а осећај је невероватан – написала је Бери уз фотографију и подстакла обожаваоце да поставе своје фитнес циљеве.



– Рад неће бити лаган, али ће се исплатити. Вреди сваке проклете секунде – додала је глумица, која не крије да се последњих година посветила вежбању.

Резултат се очигледно исплатио, а чини се и да је Џенифер Лопез добила конкуренцију, барем кад је хвалисање трбушњацима у питању. 



Глумичин лични тренер Мубарак Малик хвали њену радну етику, а одао је и како Бери одржава сјајну фигуру и форму.

– Хале је звер, она разваљује сваки дан – написао је на свом профилу тренер и додао: ‘Тренира четири сата дневно, пости и на кето прехрани је. И то ради сваки дан. Почашћен сам што радим с њом, инспирше ме, а сигуран сам да ће и вас’.

Извор: Глориа.рс Фото: Гуливер/Геттy/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар