Роналду пријети двогодишња суспензија?

Актуелни првак Италије, екипа Јувентуса синоћ је у великом дербију савладао Милан резултатом 1:0 и вратио се на лидерску позицију испред Интера.

Фудбал 11.11.2019 | 18:46
Роналду пријети двогодишња суспензија?
Једини гол на утакмици постигао је Пауло Дибала, који је забио у 77. минути након сјајне акције у којој су учествовала чак четири играча: Коста, Пјанић, Игуаин и на крају Дибала.

Занимљиво је да је Дибала у игру ушао у 55. минути када је замијенио Роналда, што је други пут заредом да португалски ас не заврши сусрет на терену.

Италијански медији наметнули су питање је ли све у реду у свлачионици Јувентуса, али то би могао бити најмањи проблем за Роналда и Стару даму.

"Догодило ми се то прије 12 година на утакмици Рома - Лацио. Фабио Капело замијенио ме, полудио сам и отишао дома. Међутим, морао сам се брзо вратити због антидопинг контроле, иначе бих рискирао двогодишњу суспензију", казао је о Роналдовом потезу Антонио Касано, бивши италијански нападач.

Његове ријечи снажно су одјекнуле, многе сада занима хоће ли бити посљедица због Роналдовог демонстративног напуштања стадиона.

(Аваз)

Коментари / 0

Оставите коментар