Андрија Милошевић без длаке на језику испрозивао колеге!

Андрија Милошевић већ годинама важи за једног од најангажованијих глумаца средње генерације, а док његове колеге кукају да у Србији нема посла за оног ко се бави културом, звезда серије „Бисер Бојане“ истиче да то ипак није тако.

Забава 11.11.2019 | 22:00
Андрија Милошевић без длаке на језику испрозивао колеге!
У разговору за „Ало!“ Андрија је истакао да се никада није покајао што је одабрао глумачки позив и да увек има посла за оне који хоће да раде.

- У последње време са свих страна слушамо да је тешко, да нема посла и онда стално нека кукњава како никад неће бити боље. Уместо што седимо скрштених руку, било би лепо да почнемо од себе и онога што за себе можемо да урадимо. Када се човек помири са тим да је лоше, онда му сигурно неће бити боље. Лепо је бити глумац, лепо је бити део уметности и чувати своју културу јер без културе не постоји ни држава ни народ. Зашто бих се ја кајао када сам сам бирао да будем глумац - каже Андрија, који верује да ће се кад-тад култура вратити на велика врата.

- Ово је 21. век. Све је отворено и лако доступно. Све је на тржишту, жене, мушкарци, идеје, све шта вам падне на памет је на извол’те. Можда нам се сада чини да је култура на маргини, али постоје „мали“ људи који се боре за оно што вреди и врло брзо ће доћи време када ће ствари да се промене. У то нема никакве сумње - истиче глумац и признаје да, упркос пренатрпаном распореду, увек има времена за изабраницу, глумицу Александру Томић.



- Заблуда је да услед много пословних обавеза партнери не могу да се посвете једно другом. Александра и ја радимо заједно, радимо на заједничким пројектима и у позоришту, па нам заједничког времена не мањка. Жртва коју подносимо, а која се тиче наше професије није жртва која нам је наметнута већ оно што смо сами желели. Засада функционишемо и нисмо се заситили једно другог. Превише је изазова како у њеном тако и у мом животу, увек се нешто дешава и увек нам је узбудљиво. Због тога и не чуди што опстајемо све ово време - искрен је Милошевић, ком не би сметало да његови наследници крену његовим стопама.

- Сутра да добијемо дете и да попут нас пожели да се бави глумом, рекао бих му: „Само изволи, моју подршку имаш.“ Ма којом год уметношћу да пожели да се бави, не бих се испречио између тога. Уосталом, нисам тип човека који би своју децу терао да се определе за нешто што ја сматрам исправним - закључује Андрија за „Ало!“.

Извор:Ало.рс Фото:Ало/сцренсхот инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар