Мирка спаковала кофере и преселила се у Никозију!

Мирка Васиљевић недавно је са децом отишла на Кипар код изабраника Вујадина Савића који тренутно тамо ради.

Забава 11.11.2019 | 19:00
Мирка спаковала кофере и преселила се у Никозију!
Након три месеца раздвојености Мирка је са троје деце спаковала кофере и отишла у Никозију, како би породица била на окупу, а како истиче на промену су се брзо навикли.

"Живели смо у велики градовима где је све ужурбано, али и у мањим где време тече знатно спорије и трудили смо се да у сваком месту уживамо и максимално искористимо све могућности које нам се нуде. Ни школа нам није проблем, комбинујемо. Имам среће да је мој посао периодичан, засад играм у четири представе, али ако будем прихватила и улогу у некој ТВ серији, сигурно је да ћемо деца и ја дуже боравити у Београду, па ће најстарији син ићи у школу Краљ Петар Први, коју сам и ја завршила. У Никозији постоји доста интернационалних школа и вртића који су одлични, па ће их клинци похађати док боравимо на острву", рекла је глумица.



Мирка не крије да јој недостаје посао, те да се увек радује када долази у Београд да одигра неку од представа у којима тренутно има ангажмане. Због пословних обавеза у родни град путује неколико пута месечно.

"Није ми тешко да дођем на дан или два, јер глуму обожавам, а и навикла сам на јак темпо. Заправо, сјајно функционишем кад имам много обавеза, ако имам само једну убијем се од досаде. Надам се да ће ми из године у годину бити све лакше јер ће деца бити већа, па ако ми понуде неку већу улогу у серији, моћи ћу да је прихватим", испричала је Мирка.

Извор: Ало.рс Фото: Ј.Илић/Ало

Коментари / 0

Оставите коментар