Моззарт донирао дресове ФК Омладинац и ФК Младост

Компанија Моззарт донирала је нове дресове за фудбалске клубове „Омладинац“ и „Младост“ из Бањалуке у склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ и још једном потврдила да је највећа подршка регионалним спортским колективима

Фудбал 11.11.2019 | 16:05
Моззарт донирао дресове ФК Омладинац и ФК Младост
Фудбалски клубови „Омладинац“ из Трна и „Младост“ из Залужана добили су нове дресове у склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ коју реализује компанија Моззарт.

Према ријечима представника оба клуба, донирана опрема представља велику подршку која је дошла у правом тренутку, али и снажан подстицај за даљи рад и спортске успјехе.

„Од срца смо захвални компанији Моззарт на овој неочекиваној донацији. Заиста лијеп гест, али и примјер како се понашају друштвено одговорне компаније. Надам се да је ово почетак једног лијепог пријатељства“, навео је Горан Балабан, представник ФК Младост из Залужана.

Ријечи хвале нису крили ни из ФК Омладинац, који тренутно играју подручну лигу Републике Српске – Бања Лука.

„Ово је позитивно изненађење за наш клуб и оно долази у правом тренутку. Било би сјајно када бисмо имали више компанија посвећених друштвено одговорном пословању, јер је спорту у нашој земљи заиста потребно више оваквих подстицаја“, навео је представник клуба Дарко Манојловић.



Од свог оснивања, компанија Моззарт предузима различите друштвено одговорне активности, а акција „Нови дресови за нове шампионе“ је још једна у низу оних које имају за циљ популаризацију спорта у локалним заједницама, развој локалних спортских клубова и подршку талентима.

- Поносни смо што је акција „Нови дресови за нове шампионе” превазишла границе Србије и стигла код нас. Посебно задовољство представљају вијести да играчи у новим дресовима нижу побједе оправдавајући тако и списао ове акције, истакла је Тамара Ђајић, директор Маркетинг сектора компаније Моззарт.

Протеклих мјесец дана компанија Моззарт у оквиру друштвено одговорне акције „Нови дресови за нове шампионе“ обукла је 7 клубова и то ФК "Младост" Тишина, ФК "Црни Врх" Јаружани, Футсал клуб "Лилиум", КМФ "Љубиње", ФК „Младост“ Залужани и ФК „Омладинац“ Трн.

ПОДРШКА ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ, СПОРТУ, БОЛЕСНИМА…

Моззарт је до сада у оквиру акције „Сто терена за једну игру” обновио два терена у Бањој Луци и Добоју, подржава и спортске клубове, удружења обољелих, домове за старија лица, заводе... Кроз своје друштвено одговорно пословање ова компанија већ годинама уназад на донације и спонзорства усмјерава значајна средства.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар