Ана отворила душу у емисији испричала све о свом детињству!

Ана Бекута одрасла је у Прибоју, па се поново вратила у своје место и открила детаље које нико о њој није знао.

Забава 11.11.2019 | 11:00
Ана отворила душу у емисији испричала све о свом детињству!
"У тој кући сам рођена, имам две млађе сестре Добрилу и Милину, тата Бранко је умро пре 22 године, умро је млад. Свој таленат сам наследила од њега, мама је скривала тај свој таленат. Детињство није било сиромашно, али није ни претицало, имали смо колико нам треба", рекла је Ана и додала:

"Моји имају земљу, па су били пољопривредници, у храни нисмо оскудевали. Морали смо да помажемо, јер је мајка радила, па смо је мењали. Нас три сестре смо функционисале као једна добра домаћица. Једна сестра живи у Београду, а друга у Чачку. Како смо старије, схватамо да нам је детињство било дивно и користиле смо сваки моменат у игри. Тата нам је лети правио један шатор, ту смо живеле како гране Сунце, па док не кренемо у школу."



Певачица каже да је сигурна да су њени родитељи били поносни на њу.

"Знам да су моји поносни, тата ми је то говорио док је био жив. Надам се да сам испунила његове жеље, колико је било у мојој моћи, трудила сам се да им приуштим све што су желели", казала је Бекута у "Премијера - Викенд Специјал" и додала да је школу обожавала:

"Школу сам обожавала, била сам одличан ђак. Била сам под утицајем учитељице и наставнице, осликавале су све што сам желела у животу. Гимназија ми није избрисана из сећања, владала је дивна атмосфера. У 17. години се све променило. Када подвучем црту, за сада, после 30 година, мислим да је остало неког трага од мене."



Бекута је признала и да је прве кораке њен син Игор направио у манастиру у Прибоју, као и да је њена мајка радила као куварица. Певачица је открила и тајну свог имена.



"Бекута је синоним за један нож, а Ана је прелепо име. Човек са којим сам радила први албум рекао је да је моје име Нада досадно, у то време их је било бар 4. Мене моји мештани још увек зову Нада, а мислим да бих каријеру направила као Нада Полић. И једна и друга особа су сублимација оног што заправо јесам. На оба имена сам поносна. Ана Бекута је име које ми је више донело", изјавила је Ана.



Ана долази и са својим дугогодишњим партнером Милутином Мркоњићем у Прибој, где се друже са њеном мајком. "Имају они своје шале увек, мама је поносна на нашу везу. Увек се све заврши смехом. Жао ми је што не долазим често у своје родно место, вероватно ћу се некад кајати. Поносна сам на ове дивне и сталожене људе", изјавила је певачица.

Извор: Курир.рс Фото: Принтсцреен/Премијера

Коментари / 0

Оставите коментар