После толико година Гоца проговорила о разводу са Захаром!

Фолкерка Гоца Лазаревић у једном интервјуу проговорила је о разводу од Милутина Поповића Захара, па признала да јој је растанак јако тешко пао.

Забава 10.11.2019 | 20:00
После толико година Гоца проговорила о разводу са Захаром!
Гоца Лазаревић пре скоро три деценије развела се од чувеног композитора Милутина Поповића Захара, а како је у јавности некада знала да каже - развод је најтрауматичнија ствар која некоме може да се. Њој је, како је својевремено признала, било потребно неколико година да се у потпуности опорави.

- Хитови, новац, популарност, све сам тада имала, али срећу нисам. Кад сам била на врхунцу славе, ја сам била најнесрећнија јер сам се развела. Могу да кажу да сам старомодна жена или не знам шта, али мени је породица јако битна и тада иако сам имала све, мислила сам да ми се свет руши – рекла је Гоца својевремено.

- Тешко сам поднела растанак. Тада сам била на врхунцу музичке каријере. Рекла бих да сам имала све, али нисам имала среће. Након развода пола године нисам знала за себе, нон-стоп сам плакала и била утучена, огроман шок. Иселила сам се из заједничког стана без размишљања. Захару није падало на памет да изађе, па сам ја с децом отишла у нашу кућу која није била довршена. Преузела сам бригу о сину и ћерку, али и Милутин је, наравно, помагао кад је требало, био је увек ту за њих. У том периоду сам радила као ненормална, хтела сам да тугу излечим послом - рекла је у емисији „Из профила“ певачица Гоца Лазаревић.



Међутим како каже, и даље не може да пронађе особу која ће је волети онако како ју је, по њеном мишљењу, волео Захар.

"Са каквим би ти била срећна сад?" питала ју је једном приликом Сања Маринковић у емисији, а она јој је одговорила никад искреније: "Да ме ради, к'о што би рекли клинци! Да ме ради, ал' мене нико не ради", признала је Гоца.

Извор:Курир/Блиц Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар