Сања Долежал: Жалосно је да родитељи деци од 18 година поклањају силиконе!

Певачицу групе "Нови фосили" Сању Долежал шокирала је чињеница да поједини родитељи својим ћеркама за 18. рођендан поклањају силиконе.

Забава 10.11.2019 | 14:00
Сања Долежал: Жалосно је да родитељи деци од 18 година поклањају силиконе!
Сања важи за природну лепотицу, а како каже, иако се никада није подвргла пластичној хирургији, патила је што има мале груди.

- Сада имам 56 година, а кад сам имала 20 естетске операције нису биле доступне. Данас да имам 20 година, ко зна. Увек сам патила што имам мале груди, тако да можда бих отишла и средила то. Данас сам задовољна што у овим годинама нисам ништа радила јер сад ми више не треба. Онда кад ми је требало, то је била табу тема. Данас се многи хвале тиме, то је постало тренд - рекла је певачица која сматра да величина груди никоме неће променити живот.

- Жалости ме што видим да јако младе цуре то раде. Знам да родитељи за 18. рођендан својим ћеркама поклањају груди, мени је то шокантно. Хоће ли баш те велике груди некоме спасти и променити живот? Нисам сигурна. Супруг и ја смо увек првенствено улагали у децу и у њихово знање и образовање јер смо их учили да им то нико никада не може одузети - рекла је Сања за Блиц.



-Мислим да особе које се баве јавним послом морају да пазе шта говоре и како изгледају. Многима су оне узор, а деца су осетљива. Данас јесте преовладала та мода и много се полаже на изглед - на љуску, а мање на садржај. Самим тим шаље се порука младима који још увек нису толико изграђене особе да је важније оно што имаш на себи, а не у себи. Тако је у целом свету, не само код нас. Као мајка девојке од 23 године могу да кажем да ме то доста брине. Није лако одрастати када видиш своје узоре исфотошопиране и оперисане као Барбике, а када се погледају у огледало, нико није савршен. Данас у ери фотошопа деци би требало рећи да је права истина другачија. Јавне особе би морале да припазе и буду одговорне да на неки начин не лажу своју публику, поготово ове најмлађе - закључила је Сања.

Извор:Телеграф.рс/ Блиц Фото:промо

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Турбо

10.11.2019 13:34

Све на мјесту

ОДГОВОРИТЕ