Грбић: Јасно је да сметају часни и непоткупљиви

Познато је да је Владимир – Вања Грбић, легендарни одбојкаш, велики пријатељ исто тако сјајног глумца Војина Ћетковића, али и човјек без длаке на језику.  Своје мишљење о Ћетковићу, али и о онима који су покушали да му натоваре тешко бреме и окаљају име, Грбић је објавио на Инстаграму.

Република Српска 10.11.2019 | 09:24
Грбић: Јасно је да сметају часни и непоткупљиви
Управо зато што се познају “у душу”, Грбића је погодио напад водећих људи општине Невесиње на човјека који је частан, поштен и непоткуљив.

– Сама идеја да неко може и да помисли да би Војин Ћетковић направио скандал у граду чији је кум, одакле му је кум Небојша Глоговац, је дно дна. Болештина људи никад неће престати да ме изненађује. Господо драга, Војин је мој пријатељ и брат!!! Неко кога волим и поштујем прије свега по томе какав је човјек и какве принципе има. Зар мислите да би се икад у животу играо са таквим стварима? Јасно је да они који су часни, поштени и непоткупљиви сметају јер су ходајућа увреда за оне који те вриједности немају. Колико је волио и воли Небојшу то мало људи зна. Стоко – написао је Грбић, преносе београдски медији.

Познати београдски глумац Војин Ћектовић одбио је наступ на свечаној академији у Невесињу због полиитчких транспарената, које је на захтјев организатора одбио да мијења редитељ Александар Пејаковић.

Начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић отишао и корак даље па је рекао да "Ћетковић више никада неће бити позван у Невесиње", а министар рада и борачка питања у Влади РС Душко Милуновић је то проширио и на Републику Српску.

Редитељ Александар Пејаковић, који је осмислио свечану академију поводом обиљежавања Митровдана у Невесињу, демантовао је тврдње организатора да су глумци Војин Ћетковић и Дејан Луткић тражили скидање натписа о митровданским биткама.

Пејаковић је потврдио у изјави медијима да је жалосно како су поједини политички манипулатори једну племениту умјетничку и патриотску идеју злонамјерно покушали да претворе у скандал зарад скупљања јефтиних политичких поена.

Према незваничним сазнањима организатори, општинске власти, су од редитеља и глумаца тражили да се током свечане академије подржи "политика коју проводи Милорад Додик, чија власт је и у тој општини".

Пејаковић каже да је на позив општине Невесиње и обиљежавање Митровдана радо се одазвао да се херцеговачком крају достојно обиљеже годишњице митровданских битака.

"Мој концепт и сценарио били су омаж свим страдалим борцима у Невесињу. Сценографију смо на највишем умјетничком нивоу прилагодили форми мемораијалне академије, управо због великог страдања храбрих српских војника који су одбранили Невесиње 1992. и 1994. године на Митровдан. Управо због пијетета према жртавма одредили смо да је основна боја сценографије буде црна. На генералној проби меморијалне академије организатори су од мене као аутора програма непријатним тоном тражили прекривање црне позадине са још једним обиљежјем Републике Српске, иако су на бини већ стајала обиљежја Републике Српске у виду амблема и заставе. Сви моји добронамјерни савјети су наишли на негодовање и када сам схватио да не могу да спасем умјетнички програм пред директан ТВ пренос, одлучио сам да се повучем – истакао је Пејаковић .

Његову одлуку подржали су и глумци Војин Ћетковић и  Дејан Луткић.

Ћетковић и Луткић провели су цијели дан у Невесињу, гдје су се дружили са обичним људима и угодно ћаскали у ресторану Стадион у том граду.

Сам Ћетковић и Луткић током јучерашњег дана су демантовали тврдње општинских челника, али и Владе РС.

 

Остаје питање зашто је властима у Невесињу требало да у своје "прљаве работе" укаљају и познате београдске глумце, који су свој однос и поштовање према Невесињу и Невесињцима доказали у више наврата, учествујући и у обиљежавању разних догађаја у тој општини, па и сјећања на митровданске офанзиве.

Цијели хаос који је настао проузрокован је одлуком градских отаца да највише општинско признање "митровданско" додијеле Илији Таминџији. посланику СНСД у НСРС, без кога се у том граду не доноси ни једна одлука, иако је он један од директора у систему ЕРС, али је политички задужен за ту општину, одакле води поријекло.

Таминџија је ратно вријеме провео Подгорици, због чега борци тог краја сматрају да није заслужио митровданско признање,

(БН)

Коментари / 109

Оставите коментар
Name

Сако

10.11.2019 08:43

Неразумијем засто се велицине као Цетковиц и остали правдају једном полтрону и полуписменој индивидуи која у нормално свијету мозе бииот само ноцни портир

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

10.11.2019 11:05

Како може неки безначајни министар да забрани неком умјетнику да гостује у РС!? Војине, добродошао си у цијелој Републици Српској!

Name

Тамо Далеко

10.11.2019 11:17

Велики респек и поштовање за Војина Ћетковића и остале глумце из Београда. Хвала им што су сачували, оно што грамани у Српској немају, а то је понос и људско достојанство. Људи хвала вам до неба и Бог вас благословио.

Name

.. 0

10.11.2019 11:25

Гади ми се зврк продана дуса, нула обицна. Изда Митров дан, прода зртве

Name

Сократ

10.11.2019 12:00

Иако је Бурле успио створити Папакланд, никада неце сломити осовину слободарског мисљења. Ту лези рјесење за ово зло које нас је снасло.

Name

А Зврк

10.11.2019 12:25

Оста упамцен као полтрон. Обруко Цут-прице

Name

Респект

10.11.2019 12:59

Нормалном цовјеку је наравно стало да постује дрзаву у коју је досао Има оваквих Срба колико хоцес али несмију од резима, спасавају сто се мозе спасит. Капа до пода глумцу.

Name

Напад владара Невесиња

10.11.2019 13:04

Да, али не и народа Невесиња, Херцеговине и цијеле Републике Српске!!! То може свако видјети нек само прочита претходне текстове, нпр. на овом порталу, па ће сваком бити јасно шта обичан народ мисли о овом догађају! Народ потпуно подржава режисера и глумце, и ту нема ништа ни да се дода ни одузме!

Name

Лалица

10.11.2019 13:30

Зар вам није симтоматицно да РТРС. тзв. Јавни сервис не објављује ниста?!?! Јасно је да глумци нису ниста "криви", вец локални политицари, који су хтјели да злоупотријебе њихова имена и популарност како би њихово гостовање подвели под подрску не само локалној власти, вец СНСД и "великом водји"

Name

Ре Сако

10.11.2019 16:05

Па погледај мало по Београдским порталима, и видећеш каква се хушкачка ујдурма води против Пејаковића, Ћетковића, и Луткића, малте не као да су у Невесињу живе људе јели, али и читаоци их, и те како осуђују, и не чекајући да чују од њих шта је у ствари било! Ето зашто су људи морали да се огласе и демантују - због народа!!!

Name

Сако мој...

10.11.2019 21:11

Ти можеш да сањаш да будеш ноћни портир...

Name

секта

12.11.2019 13:06

Одбио је послусност и није допринио за насу промоцију а то не подносимо

Name

Посрска

10.11.2019 08:48

Бескрајно хвала српским Глумцима,Великанима који ме уцинисе поносним,који направисе гест испред "милион дуса који су се од силног добра и милине умртвили па једва дису...", отприлике овако је говорио Давид Стрбац у име Петра Коцица. Невесиње је упрљало "невесињску пуску", а Баја и његови показали колико су мали !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лик

10.11.2019 11:21

Постење се исплати. Вања, Војине, луткицу, редитељу. Наклон до пода

Name

Глас народа

10.11.2019 14:07

Говна!!! Стависе бетон на зртве као сто су то урадили У Сурманцима после рата.500 еура мало ли је.Које понизење зртава и народа!казу тразио да се ставе љиљни!!Брука!!!

Name

Ре Посрска

10.11.2019 16:12

Није Невесиње упрљало Невесињску пушку, пошто пар привремених идиота, никако не могу представљати једно Невесиње, они представљају само себе, у свој својој мањкавости, и у свом свом јаду! Невесиње и већина Невесињана не мисли, као ова шака јада, која га тренутно представља! Драги наши уметници, ми се с вама поносимо - дубоки наклон!

Name

Глас

10.11.2019 18:10

Вања. Глумци редитељу. Борци уцесници рата су уз вас. Дезетрерски лазови нека вас у васој срамоти, и дезертерски полтрони, није всм лако руку дизати за кукавице

Name

Перо

10.11.2019 21:12

Ма какви су они глумци грозно

Name

Нале

12.11.2019 06:47

То нису цитаоци, то су ботови бодеце власти, који пљују по задатку

Name

Кока Јовановиц

10.11.2019 09:00

Тоталитаризам се једино мозе успоставити са полтронима и улизицама - слободни људи то нокада не би прихватили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киза

10.11.2019 14:25

Милуновиц највеци супљак у историји РС.

Name

Тако је

10.11.2019 16:29

Нажалост код велуког броја грашана дошло је до моралног суноврата.Теба знати да слободе неће бити док год подршку на изборима буде имао СНСД.Па ти народе само настави овако

Name

Перо

10.11.2019 21:12

Јовановић слободу треба заслузити

Name

Истина жива

11.11.2019 07:14

Ово за Милуновића је истина жива. Тешки тупаџија. И сада као министар и прије као дугогодишњи помоћник, али и толмак историје која је прохујала за све осим за њега и шефове му.

Name

Поп Круљ

10.11.2019 09:03

Нама у Мостару и српској заједници Мостара била је велика част угостити славне српске глумце Војина Ћетковића, Дејана Луткића и Небојшу Илића. Захвални смо им на интересовању за нашу заједницу и обнову наше Саборне цркве коју смо, на њихово инсистирање, посјетили и Господу се помолили у касним вечерњим сатима. Имајући такво искуство са њима, о “инциденту” у Невесињу могу само рећи да сам увјерен да је ријеч о неспоразуму, који се, уз разумијевање и добру вољу свих, може, рекао бих и треба, превазићи – истакао је за Српскаинфо свештеник Радивоје Круљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Поп Круљ

10.11.2019 10:46

Браво попе, ако лазе коза , не лазе рог ! Опстинска власт Невесина је хтјела понизити и осрамотит глумце и редитеља , али су осрамотили и понизили сами себе ! О злоупотреби Митровдана је сувисно говорити.

Name

куку нама са нама

10.11.2019 12:15

Сад се ти опопино постављас као баланс,да покусас опрати ове злотворе ...какав неспоразум,ти.помињес

Name

Баја

10.11.2019 13:14

Ја сам против Додика,поготову против његовог понашања, али овај пут група умјетника из београда мора јасно и недвосмислено да изађу у јавност и кажу од ријећи до ријечи шта је то тачно сметало у кореографији свечаности.Оно што сам ја видио на тв у преносу свечаности тамо нема никаквих политичких панфлета нити непристојних порука са политичком(Додиковом)поруком. Све док глумци и редитељ овако нешто петљају и уопштено причају, за мене, а вјерујем и за многе друге, остају само обичне људске јајаре, о њиховом умјетничком опусу ја неби јер нисам компетентан.

Name

Ре Баја

10.11.2019 16:29

Кад је бирати коме ћу ја вјеровати на ријеч - да ли баји и његовим јајарама, или овим Умјетницима, морам јасно и гласно рећи да вјерујем Ћетковићу, Пејаковићу, и Луткићу и то 100 посто, а јајарама, не вјерујем ни колико је црног под ноктима!

Name

Ратко

10.11.2019 16:45

Баја , свакако ниси компетентан, тацка.

Name

Можда

10.11.2019 09:04

Можда је вријеме да пиштени и не поткупљиви људи ако не због себе онда због своје дјеце коначно устану и крену у борбу против Шпирића, Тегелтије , Стевандица ,Чачића , Обрена Петровића , Цвијаноцке , Изетбеговића, Човица , а поготово против директора јавних предузеца као у Шумама , Путевима , Жељезницама , да ли треба да народ види онакви као Павић који нема ништа људско , вријеме је да се устане и отјерају ови хоштаплери коначно

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАДА

10.11.2019 11:16

Подршка умјетницима Пејаковићу,Луткићу и Ћетковићу.Да народ не би заборавио потребно је свакодневно истицати имена издајника,превараната и лупежа којих назалост није мало исвакодневно се размножавају!Поред набројаних у ту групу спадају и сви посланици опозиције,сви министри,свиндиректори и вд директори у јавном сектору,предсједници БОРСа,синдиката,удружења пензионера,бораца,ветерана....

Name

Ре можда

10.11.2019 11:58

Бањалука је пуна мржње према Шпирићу, Тегелтији , Каји , Стевандићу али и према Радојичићу , Бањалука ће сигурно показати на следецим изборима да желе промјене , али ако се нешто не промјени то јест изборни закон све ће остати исто, народ мора на улицу други начин не постоји , ови неће милом отићи са власти , доста више , Мркоњичана и Романијаца и Херцеговаца у Бањалуци , Бањалука жели јако промјене да се отјерају ове сељацине које су окупирале Бањалуку

Name

Бањалука

10.11.2019 13:55

Тачно све , Додику одговарају сељаци и примитивци као Каја , Јариц и остали Мркоњичани , Додик је довео у Бањалуку сав олош са стране и поставио их на директорска мјеста , очит примјер су директори у јавним предузецима као што су Путеви Републике Српске гдје је већи криминал него у Шумама , зар Снсд и Додик мисле да Бањалучани не виде шта се ради у тим предузецима и како се прави спрдња , доста је више тих директора као у Путевима , Шумама , Жељезницама , ето био сам јуче у Бг гдје се коментарише како директор Путева прави баханалије по Београду , и шта се све ради а умјешани су још многи , тако се прича, па Бањалучани видите шта вам треба у Бањалуци .....

Name

РЕ РЕ Можда

10.11.2019 16:11

Може бити да пишеш истину о стању у Бањалуци, али ако ЦИК одлучи да се гласачи листићи буду штампани у Лакташима џаба да 98% народа гласа за опозицију. Начелник Теслића Миличевић је доказао и на дјелу ухватио како се мијењају кесе са гласачким листићима записницима.

Name

Перо Турски

10.11.2019 17:15

У мом селу се ово зове тезгарење

Name

Књига о Милутину

10.11.2019 09:08

Ништа није свето, ни љуте ране Јуначке, нити кумство, право умјетника да се својом вољом о нечему изрази, том отровном новокомунистичком накоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

10.11.2019 09:10

Ми Срби ћемо прије или касније морати да кренемо са обновом самих себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

10.11.2019 09:10

Свака част. Умјетник и човјек за примјер. А политичари смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

10.11.2019 09:14

Други пут ангазујте Сергеја Трифуновица,али га претходно припремита.Јер он је скоро па идентицан ментални склоп овоме Цетковицу.Сви се воле да баве политиком,Али многи су у томе смијесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.11.2019 10:52

С чим је данас сендвич, чуј овај Ћетковић устани каф га спомињеш кума му Глоговца и Сергеја.

Name

Ре

10.11.2019 11:43

Срамота си ти а потписујеш се с великаном.

Name

АР

10.11.2019 09:16

Дјубради су дотакли дно нема даље Они би да промовишу додика лопова!? Али права господа зна гдје је лимит Националисти Браво Војине браво браво Покази лоповима како се ради са њима Само помети говна Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

10.11.2019 09:18

За редитеља и насе глумце. Ово сто раде политицари код нас је за сваку осуду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

10.11.2019 09:20

Браво Вања,браво Војине све си им рекао са том једном ријеци СТОКА то су они и авдаловиц и зврцина и илија мали заједно са својим ментором месаром-кобасицаром.Браво Пеја браво Славенко браво Анто тако треба против секте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојке

10.11.2019 09:21

Ста је са оном кривичном пријавом из 2000.г против Тамандзије? Када је Тамандзија фалсификовао медицинску документацију да је оболио као уцесник рата и по том основу у пензионом фонду Требиње остварио борацку пензију. Оно сто је најинтересантније је то да је налаз и мисљење са дијагнозом болести писао ћирилицом ( латинске називе) и то на обрасцу налаза из 2000.г. и прилозио га у фонду као медицинску документацију коју је добио у рату 1993.г.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.11.2019 09:30

Разлика између Војина Ћетковића и ове две сподобе се мјере свјетлосним годинама. Послије избора нико се неће сјећати малих злобних бједника док ће нас Ћетковић, дао му Бог дуг живот, још дуго даривати својом глумом и надасве људскошћу.Ситне душе поистовјећују себе и Републику Српску. Они ће неком забранити да ради овдје. Овакви као они отјераше сву паметну младост одавде.Додику следећи избори са оваквим ликовима неће донијети баш неки успјех.Када се они који су крвљу створили Републику Српску гурају у страну каква се порука шаље? Одговор ће се чути на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.11.2019 09:30

Неморални људи, безбожници, криминалци, шљам, фукара, необразовани, прости, насилни, лопови, јајаре, злочинци, олош и полтрони, воде Републику Српску. Погледајте само тог Таминџију, Луку Петровића, Споменку Стевановић, Милана Дакића ...... могло би се набрајати три дана. Народе, зашто се продајеш за врећу брашна или кубик шљунка? Тако су некада због глади Срби продавали прадједовску вјеру и прелазили у ислам или католичанство, или су можда и тада то радили, ради привилегија и покварености?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.11.2019 09:30

Разлика између Војина Ћетковића и ове две сподобе се мјере свјетлосним годинама. Послије избора нико се неће сјећати малих злобних бједника док ће нас Ћетковић, дао му Бог дуг живот, још дуго даривати својом глумом и надасве људскошћу.Ситне душе поистовјећују себе и Републику Српску. Они ће неком забранити да ради овдје. Овакви као они отјераше сву паметну младост одавде.Додику следећи избори са оваквим ликовима неће донијети баш неки успјех.Када се они који су крвљу створили Републику Српску гурају у страну каква се порука шаље? Одговор ће се чути на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

10.11.2019 11:03

За бл.Теско да це се на изборима ста да промијени мада су ови прије 8 година требали да оду.Али они употријебисе силу моц корупцију папке и тако остадосе и владат це ко Турци 500 година.Многи гласаци раде односно не раде а добијају плату из будзета.Сада им влада уплацује по 20 км за пензиони Европски фонд сто је знак да це их будзетлије подрзати.Знаци будзетлије су сигурни гласаци јос ови који су запослени код приватника под пријетњом послодаваца ракодје мора да гласају за ове владајуце.Зато им владајуци прогледају кроз прсте због неуплацених доприноса за запослене.Због тога сам отисао и мислим да доле нецу доци ни када одем у пензију.Ето овде видим све висе насих пензионера који остају овде,а млади овде граде куце и купују станове.Доле када долазе прво имају малтретирање на граници па онда проблем и послије границе.Стране регистрације се обавезно устављају и трази и најбезазленија греска да се казне.

Name

Ре: нострадамус

10.11.2019 12:03

Ти си изгледа као вегета! У све се мијесас! Ја сам будзетлија и не пада ми на памет да гласам за ове "створове"! А гарантујем ти да 70% будзетлија тако размисља! Они једино могу добити изборе крадјом као и до сада!

Name

Нострадамус

10.11.2019 15:47

Име презиме гдје радис и добијас отказ за 24 сата.

Name

мајстор

10.11.2019 09:31

Ста реци осим СТОКО како вас цасни Вања назва.Хвала ти Вања велики цовјеце,громадо људска.Сви знамо какав си спортиста био,и колико си радости донио.Тигар у људскол тјелу,неукаљана велицина.Па нису сви на продају и за издају.Хвала теби,Војину,Луткици.....и редитељу нароцито.Обицан мали борац уцесник Митровданских битака

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

10.11.2019 13:13

Смета им црна позадина и сјецање на погинуле.! Није њих брига за борце, погинуле нит за зиве, нит за град нит народ, њима је сметало сто на позадини није било слике њиховог "тате" Милорада јер је он њима и дрзава и народ. Они су толико далеко отисли у свом лудилу, да ако им се не стане на црту и казе ДОСТА!!! нама свима се близи крај.!!!!

Name

ПРЛАЈАВО ПРЉАВО

10.11.2019 09:36

ОПЕТ ВРЛО ПРЉАВА ИГРА ОД СТРАНЕ ДЕЗЕРТЕРА НА ВЛАСТИ У ИМЕ ОНИХ КОЈИ СУ У ГРОБОВИМА. ОГАВНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радивој Вујановиц

10.11.2019 09:39

Тако нам и треба.кад смо говеда.Нека власт је*е.имамо ми још гузице за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

10.11.2019 09:39

Култура и похлепна неморална владајуца олигархија... ево покусавам то замислити... али... не иде то заједно, у било ком контексту... осим мозда у покондиреном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕДНОУМЉЕ ДИЉЕМ СРПСКЕ

10.11.2019 09:46

ДОДИКОВИХ КЛОНОВА ПОПУТ ИЛИЈЕ ИМА ПО ЦИЈЕЛОЈ СРПСКОЈ ТО ЈЕ ОДВРАТНО ЗА ЈЕДАН ТАКО МАЛИ ПРОСТОР ДА ИМА ДИКТАТОРА И ХРПУ МАЛУСНИХ ДИКТАТОРЦИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОКСИМ

10.11.2019 09:46

Забранити него шта, да тамо "Неки глумац " не подржи политику нашег Мила (од 152кила). Ристовски ће то урадити, само кесу треба одријешити. Само да знате да постоји огроман број оних које не можете купити.. Нестане папака на тржишту. И нека Илија и Миленко, ослободиоци Невесиња, забране Војину долазак. Који парадокс, више је Војин пушку носио на снимању филмова и серија него ова два "заслужна грађана" у рату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

10.11.2019 09:48

Е да је лијепе среце, опстинске власти Невесиња су требале дан после оне накарадне скупстине на којој је добитник Митровданске повеље извриједао господју Јелену Тривиц, да на улазу у Невесиње поставе билборд да се Херцеговина стиди сто је такви представљају у републицком парламенту, а кад изговарају име угледног глумца да то раде стојеци и с' постовањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста

10.11.2019 09:49

Браво Грбицу легендо.Па ко да подрзава не уцеснике битака и ратне профитере,и да им ордење дјели на Свети Митровдан.Борци заборављени,запостављени,а сљам краде пљацка.Кад сам цуо и да је борац вукотиц м. се продо и подрзо одрен за дезертера то ме дотукло.Дно нељудско.Али прави борци никада то неце одобрити нити прихватити.Етоиспаде цестити Војин и екипа схватисе о цему се ради за сат времена,и не продасе образи не упадосе у прљаве игре кукавицје.Велика сатисфакција за борце и цастан свјет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

10.11.2019 09:49

Овом резуму у РС- ој ниста није свето, узас један. Битнији им је један 'њихов' од празника обиљезавања великих битака и страдања, свјесни цињенице да це то изазвати незадовољство највецег броја бораца отадзбинског рата сиром РС-е, а посебно у Невесињу. За њих је битније задовољити сујету малог Илије, вец сада поцети предизборну кампању..страсно, докле су спремни ици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

10.11.2019 09:52

Браво људи , на вашој сам страни ...нека се нисте дали поллтронима и улизицама....пропаст нећете , а сад вас још више цијеним! Србин је частан, поштен и непоткупљив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боx

10.11.2019 09:55

Доце дан...кад тад...али це доци....када цемо...неписменој,бахатој и преварантској клики видети ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

10.11.2019 09:56

Овдје је свако непожељан ко неговори драги наш миле он чува републику ови други су поданици издајници итд. Ово све води да ћемо ми живјети као у С. Кореји само што тамо нема толико лопова или их нема никако пато је патријарх увидео одликова милу био му на слави и зато је пожељан у РС. Да се тако није понашао завршио би као гос.Војин Ћетковић за власт непжељан .Па зато борци КУКАВИЦЕ али после рата сте постали КУКАВИЦЕ и сам сам тај биорац прве кат. али за власт само смо терет једва чекају да поцркавамо како нас није срамота оног мајора који се побунио зато научите ово љепи наш предсједник мили наш предсједник најљепши итд а ако се случајно прехлади неби била згорег ни која суза да се пусти . Драги моји саборци послератне кукавице поздрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вајат Ерп

10.11.2019 12:52

Слажем се са Доком у потпуности!

Name

Робин Худ

10.11.2019 09:57

Краљ си Војине ! Нека се нисите дали овој улизичкој багри и шљаму...шљаму које нема ни образа нити морала , о части и поштењи нетреба нити говорити! Моја искрена и до неба подршка за Храброст и принципијелан став! Хероји и лопови немогу ићи заједно ! Моја подршка и честитка за част и поштење, отићи ће једном ова багра с власти и ви ће те доћи у републику Српску увијек као људи и умјетници , Хвала Вам !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојса78

10.11.2019 10:01

Постовање за Великог Владимира Грбица а наравно и за цасног Војина Цетковица. Изгледа да цеститост у српском народу није изцезла, јер ово сто нам на дневном нивоу сервирају полтрони и улизице за јефтине политицке поене то је испод сваке границе разума. Стварно сам помислио да је цеститос архаизам, али су ови велики људи, умјетници показали свјетло на крају овог мрацног тунела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојса78

10.11.2019 10:01

Постовање за Великог Владимира Грбица а наравно и за цасног Војина Цетковица. Изгледа да цеститост у српском народу није изцезла, јер ово сто нам на дневном нивоу сервирају полтрони и улизице за јефтине политицке поене то је испод сваке границе разума. Стварно сам помислио да је цеститос архаизам, али су ови велики људи, умјетници показали свјетло на крају овог мрацног тунела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

10.11.2019 10:02

Некултурна, необразована стока. Нису они срећом слика Невесиња они су слика бахате власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.11.2019 10:02

Е мој Вања резим наставља са блацењем свега сто је цасно ,ваљда це и нас сунце огриати после ових тмурни година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браца

10.11.2019 10:02

Нека Вас је часних и поштених! На вашој сам страни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вања

10.11.2019 10:06

Сада це Дудук ,његови климоглавци и дупеувлакаци изаци са саопстењем да је ВЕЛИКИ ВАЊА британски агент, страни плаценик и соросевац. Свака цаст за Вању и Цетковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

10.11.2019 10:09

Четковић треба да буде поносан ако га је напао и оптужио велики министар "борачки" Милуновић. Тада је сигуран да је у праву што није учествовао у СНСД перформансу, Јер,колико је Милуновић поштен, колико му је стало до бораца, до Републике Српске говори податак да има два савјетника који су укупно стари 155 година, који имају пензије и којима ти исти борци за које се "боре" заједно са Милуновићом од свог мизерног борачког додатка дају плус пензије и велике плате. И још да констатујем, сигуран сам да нема "човјека" у Републици Српској", јер да има, у року 24 сата из Владе би наглавачке излетјели и Милуновић и његови савјетници! За почетак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Посљедњи

10.11.2019 16:55

Браво за коментар! Све потписујем!

Name

ЈОКСИМ

10.11.2019 10:12

Забранити него шта, да тамо "Неки глумац " не подржи политику нашег Мила (од 152кила). Ристовски ће то урадити, само кесу треба одријешити. Само да знате да постоји огроман број оних које не можете купити.. Нестане папака на тржишту. И нека Илија и Миленко, ослободиоци Невесиња, забране Војину долазак. Који парадокс, више је Војин пушку носио на снимању филмова и серија него ова два "заслужна грађана" у рату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АК

10.11.2019 10:16

Свака част Војине Ћетковићу, људино! Послије овог чина си се у мојим очима попео бар за сто мијеста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

10.11.2019 10:17

Паметни оду у БГ на факс и неврате се, е онда завладају далубу као она сподоба који у скупштини РС момка од 30 год. пита јели педер, а други дан најчеститијој посланици (ја сам члан СПРС, а неПДП-а) др. ецц професору на У БЛ, мајци два сина каже да се швалерише пази са тим ,,педером". Поздрав великим људима Војину и Владимиром, ни се поносимо Вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

10.11.2019 10:19

Најгоре је када Турци Османлије предју у православље да би добили власт.То је управо примјер Тамилдзија Петровиц и многи из Снсд-еа па све до Додика.Сви они су Турци Османлије који у себи носе погану Османлијску крв.Браво за Цетковица и све постене људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

10.11.2019 12:11

Друзе ако си будала немој да сви унамо. Знасли у Османском владању на Балкану млада је прву ноц морала код Везира да он види јели млада невина е ти се запитај имасли Оснанске крви ?

Name

Док Холидеј

10.11.2019 12:40

Одговор за ДЗОО па вјероватно је нак млада спавала код везира из твоје лозе.

Name

ИСТИНА

10.11.2019 10:20

ЗАСТО ТОЛИКО БРИНЕТЕ И ЗАСТО ВАС ПОГАДЈАЈУ ИЗЈАВЕ И НАПАДИ НЕЦАСНИХ ЉУДИ? СВАКИ НОРМАЛАН И ПОСТЕН ЦОВЈЕК КОЈИ ИМА МРВИЦУ ДОСТОЈАНСТВА ЈЕ ПОДРЗАО ТО СТО СУ УРАДИЛИ ВЕЛИКИ УМЈЕТНИЦИ И ЉУДИ. ОВИ СТО ОСУДЈУЈУ ,ТО СУ ПРОДАНЕ ДУСЕ, УХЉЕБИ, ДУПЕЛИЗЦИ, ЛИЦЕМЈЕРИ .. КОЈИ СВЕ КУПУЈУ, СВЕ ОТИМАЈУ, СВЕ СТО ИМАЈУ НЕПОСТЕНО ЈЕ И ПРОКЛЕТО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па докле висе

10.11.2019 10:24

Необразовани бахати подкупљиви покварени... докле да нам такви кроје судбину и етикетирају било кога, био то борац, глумац, радник, спортиста..обицан цовјек?! Докле да нас газе они који ницим не доприносе овој Дрзави коју огулисе и осиромасисе и који су сада веце патриоте од свих који су је стварали???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

10.11.2019 10:27

Поздрав за нашег цвјећара Миломира а имају они Цецу за све, нашу Српску мајку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

10.11.2019 10:27

Поздрав за нашег цвјећара Миломира а имају они Цецу за све, нашу Српску мајку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро

10.11.2019 10:27

Свака цаст сваком цовјеку који у зивоту поступа као Војин. Али нама о глави ради ова багра сто мјења дресове из дана у дан. Продају нас, лазу нас, манипулису - сами смо криви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИОГЕН

10.11.2019 10:28

КОНАЧНО УГЛЕДАХ ЧОВЈЕКА ! БРАВО РЕДИТЕЉУ , БРАВО ГЛУМЦИ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

10.11.2019 10:38

Није РС њихова прћија, па да одлучују ко је у њу добродошао, а ко не. Глумци су показали да имају образ, то они не могу да опросте, а ни да разумеју. СНСД је скуп љигаваца који пужу пред Додиком, а заузврат очекују да други пужу пред њима. Неће ићи, господо! Војин ће увек бити добродошао у РС, међу нас који нисмо као ви - дакле, међу људе који ходају усправно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас дно дна

10.11.2019 10:38

Стоко политицка ниста вам није свето. Све постено и цестито би сте да окаљете и уцините онаквима какви сте ви...а ви сте јадни и биједни, плитки и поврсни и мозете само да сањате врлине и образ које ове глумци имају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајстор

10.11.2019 10:40

Вања хвала ти легендо Све си разумијо и схватио.Истину си изреко.Увјек си био велики

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исидор

10.11.2019 10:45

Бас ме интересује који је тај Милуновиц и кога он представља , ја сам борац прве категорије и два пута рањаван ,такав као сто је тај биједни Милуновиц правим борцима није потребан , њега је овај лоповски резим извадио из нафталина . Откуда њему право да он као такав мозе несто говорити у име Републике , јер за Републику ниста није дао . Увлакац овог накарадног резима напада једног професионалца и интелектуалца , за разлику од њега , само зато сто није пристао да рекламира представнике резима . Велико браво за глумца .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрезањска бена

10.11.2019 11:00

Авдаловиц пријетио глумцима да це звати Вуцица , а они га откацили. Нису ти они јадо сиромасни народ Невесиња који си изварао на изборима , уцјенама и пријетњама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

10.11.2019 11:06

СЕКТА МИСЛИ ДА СУ СВИ КАО ЦЕЦА, РИСТОВСКИ .. КОЈИ БИ РОДЈЕНУ МАЈКУ ПРОДАЛИ ЗА НОВАЦ. БРАВО СЛАВНИ УМЈЕТНИЦИ. СВАК КО ИМА ОЦИ ЗНА КО ЈЕ КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Љаксе

10.11.2019 11:21

Вања само нешто да додам на твој коментар "Стоко,безрепа,црвена она најгора" ,и умало да заборавим,свака част на коментару,види се свјетло на крају тунела,биће Срба и послије Бурке и ђАВола

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

10.11.2019 11:33

Хајка и лов на глумце у Србији је већ почела, пошто је синоћ ХАППY, сваки пар минута и тако 50 пута, на екрану исписивала текст, кајрон, на којем пише да су два глумца одбила наступити у Невесињу. Шта очекивати од Пинка, ХАППY, Информера и Српског Телеграфа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

10.11.2019 12:11

Ових дана ће ове тв-е сигурно звати оне плаћене политичаре, који лобирају за овдашњу власт. Зваће и овдашње продане душе, да појасне ситуацију, дно је одавно.

Name

Небојса78

10.11.2019 12:36

Ста реци за телевизије као сто су пинк,хаппy....па они приказују највеце ругло и неморал у ствари велицају то. Праве истините вриједности испливају па макар се преносиле са кољена на кољено а на са великим рекламама антихриста Митровица, Марица и других....

Name

савест

10.11.2019 12:28

Хвала великим људима! Показали сте своју величину, храброст, достојанство и све оне особине правог човека.Доћи ће крај и овим бахатим, од народа отуђеним политичарима,којима је битно богатсво,привилегије, ничим заслужено ордење и бога питај шта све не. Поштеном и обесправљеном народу сте велика подршка, пример како треба да својом главом размишљају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

10.11.2019 13:11

ПОШТОВАНИ РЕДИТЕЉУ И ГЛУМЦИ ВИ СТЕ СВЈЕТЛОСТИ У ПОЛИТИЧКОЈ ТАМИ НЕВЕСИЊА, ПОЛИТИЧКЕ РЕЖИЈЕ ДОДИКА И ЂОКИЋА. НЕКО РЕЧЕ ДА СУ ТРЕБА ЛИ АНГАЖОВАТИ СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА. ТАЧНО ЈЕ ДА ЈЕСУ ЈЕР САВ СВОЈ ПРИМИТИВИЗАМ НАОУЧИО У НЕВЕСИЊУ КАО ШТО СУ ОВИ НА ВЛАСТИ. ДОДИКОВА РЕЖИЈА ЈЕ ДА СЕ ВИ ОКРИВИТЕ КАКО БИ СЕ ПРИЧА О НЕЧАСНОМ ТАМИНЏИЈИ ПРЕНИЈЕЛА НА ВАС АЛИ НЕЋЕ МОЋИ. ТРЕБА ИНИЦИЈАТИВУ ПОКРЕНУТИ ДА СЕ ДОМ КУЛТУРЕ ПРЕИМЕНУЈЕ УМЈЕСТО,, НЕБОИША ГЛОГОВАЦ,, У ЗВАЊЕ ТАМИНЏ ИЛИЈА. ПОШТОВАЊЕ ЧАСНИ РЕДИТЕЉУ И ГЛУМЦИ СВЈЕТЛО НА КРАЈУ ТУНЕЛА.

Name

Бане

10.11.2019 12:52

Резимски кркани су покусали да упрљају име великим умјетницима,али то је немогуце.Њих народ воли и цијени јер су цасни,постени и непоткупљиви,за разлику од тих прљавих,корумпираних и неморалних резимских политицара које народ презире и којих се гади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.11.2019 13:27

Овим својим прљавим потезима власт је сама себи дала аутогол.Само це против себе окренути велике и цасне глумце,спортисте и многе угледне лицности које народ воли и то це за њих бити дефинитивни крај.Ово је само доказ колико су припадници резима глупи и непромисљени.Они су у односу на насе велике спортисте и умјетнике нико и ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.11.2019 13:27

Велико хвала Вањи Грбићу, редитељу и глумцима капа доле и увек сте добро дошли у Српску... А ви црвени смрадови из СНСД Милорада Додика што сте навикли да купујете папке не може има срба још у српској... . Српска се труба из Невесиња чује, велики поздрав за мајора Пејановића и брата Вукана.. И јединој слободној српској телевизији БН.. Велики позд браћо

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА КАЗЕ

10.11.2019 17:03

БРАВО ВОЈИНЕ ЉУДИНО СА ОБРАЗОМ И КАРАКТЕРОМ Увијек си ДОБРО ДОШАО У Бања Луку ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соне

10.11.2019 18:42

Сљам влада

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

10.11.2019 23:06

Свака ћаст глумцима,редитељу и Вањи Грбићу.

Name

Слобода Мићаловић о скандалу

10.11.2019 21:48

хттпс://србин.инфо/култура/огласила-се-слобода-мицаловиц-о-наводном-скандалу-у-невесињу/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгомир

11.11.2019 07:16

Постовање за глумце. Политика се гура у све и сваста,а поготово то изадје на видјело у мањим мјестима,гдје владају локални серифи. Ниста од додика нису бољи српски босњаци,саровиц,иваниц и бореновиц,сељацка политика влада,зали погинуле борце и цивиле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

11.11.2019 14:02

Свака цаст великом цовјеку,одбојкасу,олимпијском сампиону Вањи Грбицу који је стао у заститу насих добрих глумаца и умјетника.И свака цаст сто је те прљаве,корумпиране и неморалне резимске политицаре у Невесињу назвао правим именом.Стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сако...

13.11.2019 03:43

Ти не морас да сањас,ти имас функцију,малу,јадну...,али битно је да су примања редовна.Сендвици су редовни,сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ