Петрући је умро својој жени на рукама!

Глумац Бранислав Петрушевић Петрући преминуо је данас 64.  години у свом дому. Супруга Нада неутешно и кроз сузе каже да је последње минуте Петрућијевог живота провела у нади да ће успети да му спасе живот.

Забава 09.11.2019 | 18:07
Петрући је умро својој жени на рукама!
"Недуго након што је устао, рекао ми је да му се врти у глави. Питала сам га да ли га негде стеже или боли нешто, алудирајући на неке срчане проблеме, каже ништа. И замолио ме је да му масирам врат, јер га ту боли. Неколико сати након тога седели смо један поред другог, часкали, смејали се. Читала сам му нешто. Почео је да тешко дише и као да се гуши, али он је тако волео да глуми, те сам мислила да се шали као што је то радио сваки пут. Комичар је, те је то била његова свакодневица да се шали са нама.

Кажем му: "Немој да се зезаш и да глумиш”, али то се његово наставило", прича супруга Петрућија и даље објашњава да ни у једном моменту није глумио, већ да се у тим моментима борио за ваздух. 

"После неколико секунди видела сам да не глуми и да постаје љубичаст. Само је од једном престао да дише. Одмах сам почела да му радим реанимацију и да зовем децу која су била у кући. Почео је да се хлади и да буде жут. Они су одмах позвали Хитну помоћ која је брзо стигла, али он је према мојој процени већ тада био мртав. Радили су му реанимацију двадесет минута, али нису успели да га врате у живот. Био је мртав. Престрашно ми је што сам за десет секунди изгубила супруга и даље не могу да верујем да га нема", каже супруга.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар