Дрљача певао на операционом столу!

Бора Дрљача успешно се опоравља после операције дебелог црева, која је хитно обављена пре два дана у Ургентном центру.

Забава 09.11.2019 | 17:00
Дрљача певао на операционом столу!
Певачу је хируршким путем одстрањен тумор, па ће се наредних недељу дана лечити на одељењу, на ком је константно под лекарском контролом. Када се пробудио из наркозе, осетио је потребу да у исповести за Курир исприча како је открио да има тумор дебелог црева и како се у том тренутку осећао.

- Хвала вам свима на бризи, интересовању и пажњи. Раније сам имао проблема са здрављем, али нећу сад о томе. Био сам добро, радио сам, шеткао се, ишао свуда. Нисам ни предосетио да сам болестан, а камоли да имам рак. Међутим, редовно идем на контроле, па сам недавно мом пријатељу доктору рекао: „Дај да урадимо скенер или магнетну резонанцу, чисто да будем сигуран да је све у реду.“ Опа, бато! Нисам веровао кад ми је ишчитао резултате, просто сам занемео. То је подмукла болест која не боли. Али ја сам се јако уплашио, није ми било свеједно. Иначе не кмезим у животу, али овде нисам имао чврст карактер и нисам рекао: „Ма, ко га је*е“. Озбиљно сам схватио болест и последице. Доктор ми је објаснио да нема разлога за бригу, да ће ми хируршким путем одстранити тумор и да ћу бити као нов. То ме је мало орасположило, иако сам говорио себи: „Човече, да се ниси контролисао, болест би узела маха за неколико година и био би готов.“

Срећа, па је све откривено на време, и то сасвим случајно - каже Бора за Курир из болничке постеље. Чим је Дрљача стигао на одељење дан пре операције, смештен је у собу у којој је сам. Међутим, то га није спречило да запева у ходнику пацијентима и медицинским радницима.

- „Нема бољег од Боре, алал вера, мајсторе“. То сам запевао свима чим сам ушао у болницу. Треба људима смеха и весеља, ја сам само певао. И пре него што су ме одвели у операциону салу, певао сам тамо медицинским сестрама, иако сам био баш уплашен. Песма лечи сваку рану, и моју ће излечити - рекао је певач.

Подсетимо, Бора је пре непуних седам година оперисао тумор левог бубрега, који му је одстрањен. Он од тада редовно одлази код лекара, па је тако и сада, сасвим случајно, сазнао да има рак.



 ЗАМОЛИО МЕ ЈЕ ДА НЕ ПЕВАМ БЕЗ ЊЕГА!

Ера Ојданић се телефоном чуо са својим дугогодишњим пријатељем Бором Дрљачом вече пред операцију. Он је желео да га посети прекјуче, али био је спречен због пословних обавеза. - Сузе су ми кренуле када ми је саопштио да му није добро и да је у питању дебело црево. Био је пун позитиве и то ме радује. Само ми је рекао:

„Еро мој, за неколико дана ћу изаћи из болнице и наставићемо да певамо. Немој никако да снимаш новогодишње програме без мене, чекај ме.“ Он ми не дозвољава да идем без њега, то је наша традиција и биће до краја живота - рекао је певач за Курир.

Извор:Курир.рс Фото: Курир, Марина Лопичић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вито

10.11.2019 09:13

Желим ти брз опоравак и дуг живот уз пјесму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојса78

10.11.2019 13:28

Дрз се Боро, дрз' се

ОДГОВОРИТЕ