Аддико банка тврди да нема неправилности

Аддико банка тврди да нису тачни наводи незадовољних радника који су у отвореном писму указали на неправилности у тој банци.

Република Српска 09.11.2019 | 12:44
Аддико банка тврди да нема неправилности
Тврдећи  да нису тачни наводи радника о неправилности у тој банци, из Аддико банке је саопштено да процеси радника се вуку неколико година.

"Процеси радника против банке који се спомињу вуку коријене уназад 8-9 година, пуно прије садашње Управе и садашњих власника Аддико банке. Сви ти процеси су почели без икаквог утицаја садашње Управе и садашњих власника, односно насљеђени су", каже се у саопштењу и додаје:

"Насљеђени процес и пресуду Управа Аддико банке је испоштовала и ријешила у складу са законским прописима".

Наводе да из оптужбе изнесене у отвореном писму  бившег радника те банке "Са наше стране категорички можемо потврдити да се ради о нетачним и злонамјерним наводима, којима је једини циљ блаћење и дискредитација радника који вриједно раде", каже се реакцији Аддико банке на отворено писмо незадовољних радника.

Даље се наглашава да су све оптужбе провјерени интерно, од стране надлежних служби, али и од стране надлежних служби Групације и сви су се показали као потпуно неосновани. 

"Надлежни и регулаторни органи, укључујући и инспекцију рада, континуирано врше надзор над пословањем банке, те нису имали никаквих запажања по овим питањима", каже се у саопштењу.

(БН)

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

Зорица

09.11.2019 13:14

Поштовани, предмети на суду који је покренут за вријеме ове управе и садашњег власника су предмети који су покренули радници Т.Ц., У.К., Н.С., В,Џ и други

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

09.11.2019 14:50

Бозидар Целебиц има љубавних незалијецених проблема. И цовјек га мозда мозе схватити, у неку руку...Туга је то голема, та неузврцена, стара љубав. Јоооој када се сјетим неуспјеха у љубави и када је прогањао радну колегицу, која га се није могла ријесити ни директно нити индиректно. Бозидаре Целебицу ма Лука је за тебе ЦАР!

Name

ДОБОЈ

09.11.2019 15:27

Види мога Роцка Миле Тодоровца и он се несто пита, од кад сисо у Бањлуку ријетко кога и поздрави од родбине, стави цвике и опали по гасу нит кога види . А до прије коју годину опанке носили му и цаца и матер и јео само кајмак сир и јаја

Name

Мисљење

09.11.2019 15:46

Па боље да ти се родјак Тодоровиц ниста ни не пита! Тодоровицу бољи би био и као цовјек и као лицност да си остао у околини Добоја и наставио јести домаци сир и кајмак. А и кокоске!

Name

Ре:Добој

09.11.2019 15:51

Није Миле Т. уфуран, он је само толико глуп да не зна како некога да поздрави, потпуно асоцијалан, једина му је другарица М.Ч. из Приједора, с њом се баш дружи увелико

Name

Ре Добој

09.11.2019 16:01

Откад је Миле Тодоровиц сисо у Бањалуку, у Аддико банци висе ниста није исто толико је сељала досло у банку ...да то је тп трагикомицно..тако Вам је кад из дзунгле додју на асфалт.

Name

Ре Бозидар

09.11.2019 16:35

Радна колегица је имала фобију од Бозидара Целебица правника, прогањао ју је на сваком кораку хтјела је цак да напусти банку.

Name

Ре:

09.11.2019 18:05

Деструктиван а навалентан. Ма цура није знала како и ста би са Бозидаром Целебицем ни уопсте како се ријесити прогањања његовог. Би то једна теска ситуација.

Name

родјко

10.11.2019 00:11

Битно да је сисо... јел се требамо стидити сира кајмака јаја... да ми је знати ста ви који то писете доруцкујете или вецерате... скампе и остало

Name

Ре

10.11.2019 08:34

Цеца сеф људских ресурса та је својојих 2 маљољетне дјеце оставила, која јос иду у Основну сколу, и то старатељство добровољно дала оцу видја их једном годисње јер су дјеца у Србији.

Name

Кајмак

10.06.2020 08:03

Добој......ти сигурно и ниси родјак кога треба и да поздрави,тако да верујем да те и остала родбина не признаје. Буди цовек па то гос.Милету реци у оци. А то ста је он ,његов отац и породица јели и носили то је њихов понос. А ако си имао икада и прилику у ста сумњам да упознас тог цовека,добро знас ко је та породица.

Name

Др

02.02.2021 22:02

Мозете ли ми рец о овоме кретену целебицу бозидару, има неки људи сто и је преварио за неку лову, па се људи распитују

Name

Сњежана

09.11.2019 13:17

Планирају да отпусте 30 радника, пашће на ниво микрокредитне организације

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

09.11.2019 13:22

Срам да вас буде, ма ста ви демантујете?!? Пресуде су биле и о то не мозете сакрити и то и обицан градјанин на захтјев мозе утврдити! Исто и ова радница са Лауса сто је покрадала градјане има пресуду иза себе и то се мозе утврдити. И да је то покусано сакрити од радника и народа. И да јој је Лицина Далибор био сеф све те године и да није ни опомену добио због ње, требао је контролисати а није. Питање логицно само од себе се намеце засто је није контрилосао??? И аки је тако невин засто је саслусаван у суду због те раднице. И то је било ове године. Далибире Лицина мозда си ти утврдјивао математику од 1996 до 2005 године, па ти бројање не иде. Али има оних којима иде. Дакле, Сузанина превара је била у току ове године и под руковидтвом тренутне Управе банке. Лијеп поздрав свима колико вас има!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Личина

09.11.2019 13:49

Шта му дође онај Личина из серије Државни посао? Онај што му женске падају у несјвест када га виде??

Name

Ре:

09.11.2019 14:59

Не знам да ли му је тај и ста у роду. Требало би провјерити има ли и овај Лицина тигар парфем као тај у серији.

Name

Радник

09.11.2019 14:10

Далибор Лицина је родом из Целинца као и Сузана Радуљ која је исто дјевојацки Дјекиц из Целинца, тако да је све јасно засто Далибор није контролисао Сузану која је као директор на лаусу скидала стедњу градјана. И тако украла 170000КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

11.11.2019 09:30

Далибор Лицина купио 2 стана од кад је у Аддико банци, један од 78 кв.у Новој Вароси и то без кредитног задузења, а други у Романијској који издаје стан на дан. Ето се десава кад регионални ради ста хоце, а не обавља радне задатке за ста је плацен!

Name

радник

09.11.2019 14:55

Све правоснажне пресуде се могу провјерити на суду и велика је неистина да су покренуте за вријеме старе управе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубинка

10.11.2019 20:12

Осим ових правоснажних пресуда што су наведене у овом отвореном писму има ту још пресуда које су бивши радници добили на првостепеној али нису још постале правоснажне

Name

Челинац

09.11.2019 15:15

Далибор Личина и бивша шефица пословнице Челинац су вршили мобинг над радницом пословнице Челинац В.Џ и која је добила правоснажну пресуду у своји корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ајде

09.11.2019 17:27

Цуј мобинг?! Па то не постоји. Директорка построји раднике дрзавне управе и казу све у реду. Нема мобинга. Изговори радницима сто пас с маслом не би прогутао и опет ниста. Казе цитала им Ведрану Рудан! Возац им узме кљуцеве и опет она у праву. Кад су радници овце нек им и буде. Нема ту пуно филозофије.

Name

Гордана, Бања Лука

09.11.2019 15:25

Како нема неправилности кад сте у више судских процеса изгубили пред судом и то озбилни новинари могу да провјере, да сте исправно поступали неби изгубили судске процесе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гордана

09.11.2019 15:44

Само у мом процесу банка је исплатила правосназно 150000КМ на текуци рацун плус плацене порезе и доприносе дрзавним институцијама око 100000.

Name

Отпремнина

09.11.2019 16:25

Сви директори сектора добили по 100.000 КМ отпремнине да би потписали споразумни прекид радног односа и да би С.П. могла довести на њихова мјеста своје одане и не баш стручне људе, а прије свега је промијенила заштитаре односно препустила посао чувања банке свом дечку, ужас од банке и директорица

Name

Незадовољни радници банке

09.11.2019 15:47

Поштовани, С обзиром да смо предсједнику управе и члановима управе Адико банке из БиХ и Адико групе из Аустрије слали више писама у протеклих 3 мјесеца, а ми смо предсједнику управе и члановима управе најавили да ће мо се обратити медијима и народу јер не видимо други начин и сад користимо прилику да се отвореним писмом према медијима обратимо предсједнику управе и члановима управе, јер смо прослиједили предсједнику управе да нам он или његови сарадници одговоре на нека питања и да нам образложе. Ми нисмо задовољни контролом Ваших радника који су долазили у Бања Луку на основу жалбе незадовољних радника. Сматрамо да оне нису детаљно ушли у проблематику и да су само површно обавили посао контроле у Бањој Луци и да кажу како нема материјалних доказа, наравно да нема материјалних доказа јер ни један радник неће признати како је унапријеђен на сумљив начин на неко радно мјесто. Нису нам ни одговорили шта су утврдили него само да нема материјалних доказа али се наша жалба није заснивала искључиво на материјалним доказима него ми Вама постављамо питање које квалитете тражи Аддико банка код радника. Треба питати директоре и менаџере, г-дина Далибора Личину, г-дина Миле Тодоровића али и остале по чему су њему : г-дин Милан Зељић бољи од осталих кандидата за то радно мјесто кад је било још кандидата, а који имају дужи радни стаж или имају награде у досадашњем раду и слично г-ђа Радловић је изабрана за шефа пословнице Старчевица, а било је радника који имају дужи радни стаж, награде у досадашњем раду и слично г-ђа Данијела Кршић недавно добила радно мјесто Вишег стручног сарадника, а било је још кандидата са бољом биографијом Има тога још али ми смо изабрали ова три случаја из задњих годину дана. Питали смо предсједника управе или да он прослиједи људским ресурсима да нам се одговори на разна питања и они нису хтјели да одговоре. Требају нам прецизни одговори шта се тражи у Аддико банци, које ви квалитете код радника тражите, ми закључујемо да се нетражи радни стаж, досадашње награде, стручна спрема, а ви нама докажите да сте и на који начин изабрали најбоље кандидате. Сматрамо да по сваку цијену желите да заштите садашње директоре и менаџере али ми сматрамо да то није добро за компанију јер ми знамо које су квалитете тих особа који се унапређују и они нису најбољи али ви треба да нама саопштите које ви квалитете тражите. Да ли се у политици Аддико банке кажњавају директоири и манаџери по нашем закључку они се не кажњавају јер су г-дин Миле Тодоровић и г-дин Далибор Личина унаприједили г-ђу Сузану Радуљ која је константно 4 године скидала новац са рачуна клијената, а нисмо ни знали да је крала новац чак 4 године док недавно нисмо сазнали из медија и да та господа нису кажњени, а они су је требали контролисати. Ако ми гријешимо молим да нам дате одговор колико су сви радници који су конкурисали на ова три конкурса имају радног стажа, награда у досадашњем раду, стручну спрему и друге квалитете и да се то успореди. Зато смо тражили бодовање и да се свака карактеристика бодује са одређеним бројем бодова, сматрамо Вас непрофесионалним и ако ви нисте у стању да нам дате одговоре тражићемо одговоре од народа и медија из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Словеније и Аустрије, можда они знају одговор и ово што ви нећете да професионално и прецизно нама одговорите и то говори да ви кријете и немате квалитетне и прецизне одговоре. Сматрамо да је веома непрофесионално да предсједник управе бјежи да радницима да одговоре. Зашто је садашња управа незаконито дала отказе за раднике који су радили свој посао квалитетно и без већих грешака у раду и то су радници који су правоснажно на суду добили пресуде против Адико банке, а на њихова мјеста постављени радници без искуства или са мањим искуством, а ти радници који су добили правоснажне пресуде су Тедо Цвишић, Гордана Давидовић, Урош Кос, Никола Савић и други. По нашим предпоставкама сви који су добили отказе су сметали управи, јер је управа хтјела да постави своје послушнике и сматрамо да је ту дошло до дискриминације али та дискриманација је и даље присутна. Те пресуде су коштале Адико банку више стотина хиљада конвертибилних марака и зар је то пут напретка. У многим секторима као што су људски ресурси раде радници са средњом стручном спремом, што није случај у свим озбиљним банкама у Републици Српској и Босни и Херцеговини. А та иста управа није дала отказ г-дину Божидару Џелебићу који се бави правним питањима у банци и који је направио тежу повреду на радном мјесту, а вјероватно зато што одговара управи. Ова садашња управа Адико банке у Босни и Херцеговини лагано али сигурно гура ову банку у суноврат, банка је имала пуно бољи рејтинг под старом управом и била је међу 3 банке по финансијским извајштајима, велике су шансе да дођу на ниво микрокредитне организације, а то говори и задњи потези гдје су одлучили да дају и 30 отказа у банци. Позивамо медије да провјере пресуде које је Аддико банка правоснажно изгубила на судовима и да погледају шта све пише у њима. Позивамо Инспекторат Републике Српске да провјере нове отказе уговора о раду које су већ неким радницима дали, а планирају дати отказе за 30 радника Позивамо и Агенцију за банкарство да прегледају детаљније документацију у Адико банци. Ми нисмо против Адико банке али кад имате предсједника управе и чланове управе који непоштују раднике онда нам и не треба такав послодавац. С поштовањем Незадовољни радници Адико банке у Босни и Херцеговини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Тодоровиц

09.11.2019 15:55

Па сад Миле неце висе сир, кајмак и јаја домаца вец само бурек, пицу и цевапе код Мује кад је вец у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан Пударии

09.11.2019 17:03

Клијент сам аддико банке 4 год.и из лицног искуства могу реци да сам презадовољан односом запослених према мени,како радника у филијали у Требињу,тако и запосленим у централи банке у Бања луци. Обзиром да сам имао проблема у отплати кредита,изненадио ме је сензибилитет и осјецај који је ова адико банка исказала и исказује према,како би.лаксе превазисао проблеме,сто инаце није својствено за банке. Зато зелим да похвалим Аддико банку као риједак примјер у овој бранси који има крајње коректан и људски однос према клијентима.

Name

Ре

09.11.2019 17:35

Ма дај не лупетај боту банкарски. Улизице. Е и банке ангазују ботове. О туго моја.

Name

Ре Дусан

12.11.2019 08:23

Ти мора да си привилегован. Људи завијени у црно због њихових кредита, многи на суду и ти причаш да си презадовољан. Свашта.

Name

Бивси Радник

09.11.2019 19:31

Радио сам у Хyпо/Аддико бенци 15 година. Ови сто ово пису нека се потпису именом и презименом, јер јавно прозивају људе и стављају им мете на цело. Ако сте незадовољни потписите се и јавно се показите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

09.11.2019 20:05

Једна наша бивша радна колегица се жалила управи па добила одмах отказ уговора и још јој приписали неправилности.

Name

Бозидар Целебиц

09.11.2019 20:16

Миле Тодоровиц и Далибор Лицина мени на рекреацији тацније на фудбалу казу припреми се да дамо отказ.. Није урадила ниста ал мора отказ, иако испуњава радне обавезе и остварује планове. И ста цу ја спремим све за отказ и онда цијелу годину ме Далибор Лицина и Миле Тодоровиц цасте и готиве, и мени добро. Волим ја и попити појести.

Name

Незадовољни радници

09.11.2019 20:18

Потписаћемо се ми, доћи ће и тај дан али само полако, ми смо управи најавили и једну од фаза кад ће мо изаћи на протесте против управе банке.

Name

Бивси Радник

09.11.2019 20:22

По овоме се види да пар незадовољних радника стоји иза свих ових коментара. Хвала

Name

Незадовољни радници

09.11.2019 20:29

Што они нису размишљали кад су вршили унапређења и запошљавања па неби дошли у ову ситуацију, ми смо упућивали незадовољство према управи адико банке али они нису правилно реаговали

Name

Бивши ал’ замало

09.11.2019 20:43

Потпиши се ти бивши, пуно је овдје људи укључено јер је нажалост нова структура уништила све чега се дотакла, али они одлазе а проблеми остају, ово је тек поцетак прице незадовољних и не треба одустајати

Name

Ре Бозидар

09.11.2019 21:06

Е јадна је и банка та у којој со ти правник и мајка која те родила таквог идиота.

Name

Дусан Пудар

09.11.2019 21:55

Господине или господјо"Ре"за разлику од Вас,ја сам се потписао именом и.презименом,и пренио лицна искуства са Аддико банком,без зеље или.намјере да коментарисем конкретну ситуацију о којој знам само оно сто сам цуо или процитао из медија. "Лупетања" препустам Вама,јер сте у томе оцито квалификованији од мене.

Name

Ре

10.11.2019 01:09

Е па не примам приједлиге банкарских ботова, који преко полтронисања купили поене зарад неке користи. Тако да Дуле спавај одмарај и не писи своје ботовске коментаре. Боље ти је, и вјеруј продуктивније.

Name

МБХ

11.11.2019 08:56

Слазем се свама! Али имена ових сто износе неистине нема, а имена горе људи имају и то пуним именом и презименом, као боје се отказа, они да се боје Бога првенствено не би овако несто писали! Немају способноати да стану на црту горе наведенима па се крију као пацови и блате квалификован кадар који је својим дугогодиањим радом ту доспео!

Name

Најгори од свих

11.11.2019 10:05

Далиборе сине осрамоти нам поријекло Лицина, испаде ти најгори од све дјеце у Аддико банци.

Name

Никола

11.11.2019 14:31

Драги пријатељи, у Адико банци за поштеног и вриједног радника је најбоље да добије отказ јер ће послије да профитира кад добије судску пресуду, управа и разни директорчићи сектора на те пресуде не троше властити новац него новац власника компаније и њих и није брига што дају против законите отказе и отказе без доказа. Срећно Вам било

Name

ре

12.11.2019 08:24

Што ти не написа своје име и презиме? Држиш лекције другима а ти исти као и они.

Name

Бојана

10.11.2019 09:19

Ово демантовање је неистинито, било би боље да нам одговорите на наш допис и кад би вако брзо одговарали радницима који вам пошаљу захтјев као што се полетили да демантује раднике били би пуно боља управа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.11.2019 12:16

Што баш Бојана???

Name

радник

10.11.2019 18:46

Ово је све тацно, све од ријеци до ријеци, радници раде за 700 800 км док регионални и директори за 3000 4000 9 и 5000, мада нам ником није јасно ста раде, несмијемо им се ни обратити, кад посаљемо маил, казе ко си ти да ми се обрацас, повисицу добијају само улизице и полтрони, вриједни радници ниста, плату нам нису повесали годинама, срамота, све се то да провјерити, сефови ниста не раде, дају нам планове које је немогуце остварити, бонус добит ко бинго на лутрији........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.11.2019 19:30

Није тацно. сви имамо бонусе. Ко.хоце да ради добике бонус, и то добар. Ја никад нисам добила испод 1000 КМ. Ко неце да ради, нема бонус и писе отворена писма. Тако да Г-дјо А.П.К боље би ти било да си радила како треба, сада би мозда и била сеф на Лаусу!

Name

Регионални

10.11.2019 20:30

Ееее да су нам бар плате 3000! Па гдје би нам крај био.

Name

ЦЕНТРАЛА

10.11.2019 21:08

Регионални ДОБИЈУ плату као министри у Влади РС, директори ДОБИЈУ плату за око 30% већу од предсједника ДРЖАВЕ!? Радник ЗАРАДИ плату 700,800,па и 900 КМ.

Name

радник

10.11.2019 21:19

па ниста онда це мо сутра сликати промјене по текуцем једном регионалном и једном директору или по један уговор овде да сликам па да видимо ко лазе...срам вас било, а ти сто добијас 1000 бонуса мора да ти је план 50000 или 6оооо хиљада па имас толики бонус...срам вас било,,,кога лазете...па све се да провјерити...лазови перумутовани...

Name

Плата

10.11.2019 21:20

Све Ви господо знате, осим радити! Гурате нос гдје му није мјесто.

Name

Нерадници

10.11.2019 21:27

Зна ли неко бар једног регионалног или директора Аддика да је довео клијента у банку, најбескорисније функције а плате праве другарске, колико је неко драг ЦМО тако расте и плата, организација ове банке је примјер другим банкама како не треба да се ради

Name

Аддико

10.11.2019 21:29

Радници Аддико Банке имају у просјеку 20% веце плате од радника осталих Банака. А зале се! Остали би требали страјковати гладју кад су примања у пирању!

Name

селер

10.11.2019 22:13

па ти бибо добијес бонус свака три мјесеца и лазес да је 1000 а они сваки мјесец, бибо са бибецим мозгом, цурко кога бранис, а пљујес на своје колеге, бибо

Name

Радник

11.11.2019 06:50

У Аддику је најгоре стање, од кад је Далибор Лицина регионални менадзер, прецизније регија којој је Далибор води, толико зла је посијао медју радницима и водитељима, толико неструцних сефица је поставио. А и даље се зали како има малу плату и хоце да предје на Миле Тодоровиц мјесто , и кука како Миле има 6000КМ, а он 3350КМ. Миле и не зна који му тупан води главну регију. Сад Лицина некад и обидје пословнице, док је био Хипо ни на мејлове није одговарао, ни на телефонске позиве, ниједног клијента није довео у банку и добија 3350КМ.

Name

Синиса

11.11.2019 08:22

Да су њих двојица прави директори и менаџери они би ходали и преговарали са разним клијентима, а неби слали Селере и сефове пословница да ходају по којекаквим фирмама

Name

Синиса

11.11.2019 08:24

Упитно је да ли је Далибор Личина иједног клијента довео у Адико банку, а да је прави менаџер он би ходао и тражио нове клијенте и то би му и требао бити посао осим што врши притисак на шефове пословница, али ето тако му се може кад имамо икебану предсједника управе Марија И.

Name

Синиса

11.11.2019 08:27

Ови што нападају незадовољне раднике то се Далибор Личина и њему слични послушници крију иза као задовољних радника

Name

Алеја пословница

11.11.2019 08:47

Далибор Лицина, Сузана Радуљ проневјера, Дразана Сурлан редовно су исли по ресторанима у току радног времена, какве фирме и клијенти дај да пијем и једем на рацун предузеца и току радног времена. Александра Мајкиц је тразила премјестај због притисла и изивљавање сефице Алеје Дразане Сурлан.

Name

Регионални

11.11.2019 09:01

И од плате у Аддико банци као регионални менадзер Д.Л.успио сам купити стан у новој Вароси од 78Квадрата, без кредитног задузења. А онај мали станциц од 43 кв.оставио сам зени Јелени да издаје стан на дан, ако коме треба нек се јави. Мали стан је био под кредитом свајцарац, ал ми је банка као раднику отписала дио дуга и конверзију у еурима изврсила и то сам отплатио.

Name

Ре Стан

11.11.2019 10:12

Срам те било Далиборе нама си рекао да ти је тај други стан од 80кв, а оно од 78кв јос си лагао нас радне колеге. Ајд сто си нам лаао да се помоцу резултата напредује и на основу радног стаза и струцне спреме, јос си слагао да ти је стан 80кв, а оно 78кв знас ли ти колико је 2 кв.

Name

Ре Ре

11.11.2019 10:37

Цццц, ово је страсно. Колико су људи јадни. Познајем Далибора, цовјек је на мјесту, ови сто лају нека Вас је срамота!!!

Name

еx

11.11.2019 11:16

у овој банци је ситуација као на пинковој "задруги" а у федерацијском дијелу банке јос горе а проци це и ова управа, ниједна није до зоре, а мање висе управа..., весели ме сто це повуци њихове улизице напоље

Name

Бања Лука

11.11.2019 11:29

Можда га знаш али ниси радио са њим биједо.

Name

Гордана, Бањалука

11.11.2019 11:30

Немојте насједати на застрасивања Лицине, мени је знао доци са тим да ако не изадјем на салтер да радим да це доци Миле...и тако пар пута и ја њему казем нека додје господин Миле Тодоровици ја бих вољела, послије тога никад висе није ни споменио да изадјем на салтер иако сам била радник на кредитима или Селлер, а наравно ни Миле никад није досао....Далибор прица прице за малу дјеца, цим сам га напрдила једном повукао се.

Name

Пинкова Задруга

11.11.2019 11:46

Није проблем управа банке: Санела и Марио, проблеми су у регији Далибора Лицине, гдје Миле Тодоровиц као директор сектора продаје није поставио ствари на мјесто и ријесио проблеме. А о правника Бозидара Целебица не треба ни коментарисати тај сто је погресио код уписа хипотеке правног лица замјенио хипотеке и такав лик јос ради.

Name

Синдикат

11.11.2019 12:47

Сад це Селена Мандиц председник синдиката добити налог од Далибора Лицине и Милета Тодоровиц да нас зове на разговор и испитује ко писе против њих двојице, а правник Бозо Целебиц це добити налог да припреми све за отказ.

Name

Урош

11.11.2019 19:51

Ништа се не брините ако Вам буду дали отказе то је за Вас најбоље јер свакако нећете напредовати и дочекати ће те пензију као теллери и селлери и сличне позиције. Има нас који ће мо свједочити. Поздрав за поштене раднике Адико банке.

Name

Синдикат

11.11.2019 20:24

Селена Мандић ради за управу и за разне директоре сектора а за раднике ништа.

Name

Контролор

11.11.2019 20:32

Да није Далибор Личина купио стан од тетке Милана Зељића

Name

Ајој

12.11.2019 06:59

Александра Палацковиц Кутлија сви знамо да си добила отказ и да ти је криво сто ниси сефица на Лаусу, Старцевици, или на мјесту Милана Зељица...

Name

Удружење бивших радника Јаддико

12.11.2019 07:36

Драге бивше колеге, за поштене раднике и за раднике који нису блиски управи и разним директорима нема напредовања у Аддико банци. Можете чекати да оду разни директори па да Вам се посрећи или да једва чекате да добијете противзаконит отказ уговора о раду, а што није ријеткост код правника Целебица и код екипе која ради у људским ресурсима. Срећно

Name

Ајој

12.11.2019 08:08

Ови што су се представили са АЈОЈ су они који су погођени овим отвореним писмом, што значи да су то Милан Зељић, Далибор Личина, Миле Тодоровић, Радловић, Данијела Кршић, било би боље да је управа дала мало бољи демантиј са квалитетнијим одговором а не да пискарате у коментарима кад се и неможете одбранити. Поздрав за радне колеге Садашњи радник

Name

ре

12.11.2019 08:32

Плата од 6.000 марака? Шта тај уради да толико заради?

Name

Урош

12.11.2019 08:34

Питање да ли они могу дати бољи демантиј, па су само ето полетили да демантују, а морају негирати без аргумената.

Name

Ревизија

12.11.2019 08:36

У ревизији су отјерали поштене раднике да би дошли они који ће све потписивати.

Name

Радник

12.11.2019 09:21

Ја радим у Аддико и могу вам рећи да треба написати ново отворено писмо са још много детаља о бахатости директора и управе.

Name

Директор

12.11.2019 11:55

Само јако и само бахато! Тако то раде данасњи директори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјет

12.11.2019 13:37

Треба послати писмо власницима, то је једино рјешење, писати Надзорном одбору је нешто већ видјено, неко из СА је то радио, само власницима

Name

Сарајево

14.11.2019 07:53

предсједница управе Аддико банке дд Сарајево је Санела Пашић и она је намјестила да обезбјеђење банке ради фирма у којој је њезин љубавник ген.директор.

ОДГОВОРИТЕ