Младен Крстајић о притисцима СА на ФСБиХ

Врши се притисак на ФСБиХ, и делегирање судија што свакако излази из свих законски и спортских оквира.

Фудбал 08.11.2019 | 13:21
Младен Крстајић о притисцима СА на ФСБиХ
Како се ближи крај првог дијела сезоне у БХТ Премијер лиги Босне и Херцеговине, тензије су све веће.

Након протекле бурне спортске седмице која је у први план ставила суђење на утакмици између Радника и Борца, те текстова по медијима, порталим иза којих ФК Радник нема никаквих додирних тачака, огласио се предсједник Младен Крстајић, који је категорично одбацио све инсинуације које се тичу судијске организације Фудбалског савеза БиХ и пријатељског односа са ФК Борац.

Крстајић је у свом излагању, између осталог, коментарисао и захтјев ФК Сарајево, који је тражио да Елвис Мујић не суди сутрашњу утакмицу Радник - Сарајево.

- Радник је у посљедњих пет година одкако је нова Управа на челу, израстао у један рескектабилан клуб који стоји на здравим ногама. Посљедња утакмица против Борца изазвала је доста полемика по медијима, поготово када је ријеч о суђењу арбитра из Прњавора Александра Њагомировића и његових помоћника, те четвтог арбитра.

Чињеница је да су направљени одређени пропусти на овој утакмици, али то не даје за право да се нарушава наш добар однос, првенствено ту мислим на ФК Борац, и судијску организацију у ФСБиХ - поручио је Крстајић, додавши:

- Пратећи медије, врши се притисак на ФСБиХ, и делегирање судија што свакако излази из свих законски и спортских оквира. Радник јесте мали клуб, који је стекао завидну репутацију у посљедњих пет година, самим тим што је стабилан, и као такав имао је прилику у два наврата изаћи на европску сцену, што довољно говори да се у ФК Радник послује домаћински.

Зелени терен је једино мјеродаван, а све остале ствари које се дешавају иза леђа су само шпекуалције и нагађања. Сви клубови морају да вјерују у рад ФСБиХ, и само на такав начин можемо сви убирати плодове ове знамените игре.

(Фактор)

Коментари / 0

Оставите коментар