Црвени ђаволи казнили грешке црно-белих

Фудбалери Партизана поражени су од Манчестер јунајтеда на "Олд Трафорду" 3:0 (2:0) у утакмици четвртог кола Групе Л Лиге Европе.
 

Фудбал 07.11.2019 | 23:00
Црвени ђаволи казнили грешке црно-белих
"Црвени ђаволи" воде на табели са десет бодова, АЗ Алкмар, који је раније данас као гост декласирао Астану 5:0, налази се на другом месту са осам бодова, Партизан је трећи са четири, док Казахстанци немају ни бод.

У петом колу 28. новембра црно-бели гостују Холанђанима и морају да их победе како би задржали наду да могу до другог места и пролећа у Европи. Истог дана Астана дочекује Јунајтед.

Изабраници тренера Саве Милошевића били су нашпановани за борбу спуштеног гарда на "Олд Трафорду". Утисак је да се нису уплашили великог ривала, али та храброст и жеља нису били довољни да се одупру расположеним "црвеним ђаволима".

Тренер домаћина Оле Гунар Солскјер је извео јак састав. Антони Марсијал и Маркус Рашфорд били су необично расположени за игру, уз њих и суперталентовани Мејсон Гринвуд, док је Хуан Мата господарио на средини терена. За разлику од већине овосезонских утакмица у којима му је игра била спора и безидејна, Манчестер јунајтед је вечерас личио на гиганта какав заправо и треба да буде.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар