Замотао женино тијело у плахту и бацио у јаму

Гнусан злочин запрепастио је мјештане малог села Петровци недалеко од Вуковара, када је у септичкој јами једне од породићчних кућа пронађено тијело Анице Буила (46) из Петроваца.

Регион 07.11.2019 | 21:00
Замотао женино тијело у плахту и бацио у јаму
За њом се трагало од јуна након што су њезини синови и супруг полицији пријавили Аничин нестанак. Управо супруга Зорана сад сумњиче да је убио жену, и то у ноћи 21. јуна након жестоке свађе.

Сумња се да ју је убио на још неутврђени начин, замотао у плахте, облијепио љепљивом траком и бацио у септичку јаму у свом дворишту. Тако замотана је и пронађена у јами, четири мјесеца касније, кад је полиција посумњала у Зоранове тврдње да га је супруга напустила јер га више није вољела.

Како незванично сазнаје портал 24сата.хр од пријатеља супружника, Зоран је наводно мјесецима успјешно обмањивао полицију тврдњама да му је Аница, након што је отишла, послала неколико порука са свог мобилног телефона који је наводно "понијела са собом кад је отишла".

Зоран је, заправо, након што је убио жену задржао њен мобилни телефон, а потом је с њега себи послао поруку на свој како би полицији потврдио да је она још жива. Писао си је како га је она напустила јер га више не воли, јер жели свој живот, да је остави на миру... Све су то биле поруке које је слао сам себи. Како је и зашто полиција повјеровала у његову причу, не зна се, али очигледно је Зоран, у неком тренутку, "погријешио у корацима" и направио погрешку која је полицијску истрагу окренула према њему.

Ипак, током мјесеци којих се Аница водила као нестала, полиција је неколико пута била у кући Буилиних тражећи било какве трагове који би упућивали на њезин нестанак.

Да нису ништа посумњали ни Аничини синови свједочи податак да је један од њих, из првог брака, на огласну плочу Вуковарско-сријемске жупаније 29. октобра написао позив онима који су је можда видјели да се јаве у полицију.

"Била је некако јавна тајна да њихов брак већ годинама не штима. Зоран је Аничин други муж. Из првог брака има два сина, а такође је и са Зораном имала два сина. То су данас одрасли младићи. Зоран је био бранитељ, од првог дана, нисмо га познавали као агресивног типа. Нисмо чули да је икад имао испаде. Знао нам је говорити да није сретан с Аницом, да мисли да га вара, и баш љетос је рекао да ће се растати јер је не може више трпјети. Кад је нестала, сви смо то чули, јер су објавили и неки портали, мислили смо да је стварно отишла јер је и њој било доста. Тим више што се Зоран понашао као да очајава што је нема",  говоре пријатељи супружника Буила. Њихови синови нису жељели разговарати о родитељима. У кући пуној полиције сатима је трајао увиђај. Зорана су ухапсили чим је пронађено Аничино тијело. Послано је на обдукцију како би се утврдило на који начин је убијена.

Комшије у шоку

"Страшно! Нико не заслужује такву смрт", кажу мјештани Петроваца који су и даље у шоку због свега.

Иначе, Аница Буила је имала два сина из првога брака и два сина с осумњиченим Зораном. Он је, према наводима мјештана који желе остати анонимни, наводно боловао од ПТСП-а, а у дому је имао оружје.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јоја

07.11.2019 20:19

син је посумњао цим му се мајка не јавља ваљда цовјек зна да не би тек тако нестла јос ако су се ово двоје цесто свадјали и тукли... слуцај ријесен. могуце да је овај убица слао поруке себи са њеног мобилног са истог мјеста ...ма будала то треба дозивотно осудити ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

08.11.2019 06:09

Недо бог никоме ал такве треба склонит са земље

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

08.11.2019 19:27

То није цовјек,то је звијер.На дозивотну.

Name

Мариц

09.11.2019 18:54

То није цовек то је монструм.Таквима нетреба суд вец на ломацу да гори зив