Лажни "Ацо Пејовић" и даље вара наивне жене!

Певач Ацо Пејовић (47) открио је да и даље има проблем са људима који се лажно представљају на друштвеним мрежама.

Забава 07.11.2019 | 15:00
Лажни "Ацо Пејовић" и даље вара наивне жене!
Пејовић се пре годину дана суочио са непријатном ситуацијом приликом које је завршио у полицији јер су четири жене остале без око 10.000 еура, јер су поверовале особи која се лажно представљала као популарни певач.

- Морам да вам признам да се ништа од тога није померило. Ја и даље добијам поруке од разноразних тих неких непознатих особа, односно женских, које се тако представљају, али сам већ огуглао на то. Телефон сам ставио да могу да разговарам само са људима са којима ја хоћу, нажалост што је тако, али се то није даље макло - рекао је Пејовић за Телеграф Јетсет.



- Полиција је упозната са тим, нек се они баве својим послом, ја ћу својим. Ко има нешто такво, има полиција па нека пријаве, све се то зна како иде законски и процедуре. На конту свега постоји, ако сте некоме дали новац, постоји где сте га послали. Па тамо где сте послали новац постоје камере ко га је подигао, па тај који је подигао, мора да постоји неки докумет који он уз себе има, личну карту, како је подигао и ко је. Нека се институција бави тиме - закључио је певач.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТАимагес

Коментари / 0

Оставите коментар