После 35 година каријере глумац се први пут у јавности појавио са девојком!

Холивудски глумац Кијану Ривс познат је по томе што свој приватни живот држи у строгој тајности. Међутим, то се променило када се у музеју Лакма у Лос Анђелесу, уз подршку италијанске модне куће "Гучи", одржало девето гала вече Арт + филм. Наиме, глумац је на овај догађај, потпуно неочекивано, дошао са девојком.

Забава 06.11.2019 | 21:00
После 35 година каријере глумац се први пут у јавности појавио са девојком!
Поред тога што су организатори одали почаст америчкој уметници Бети Сар и редитељу Алфонсу Куарону који је добио Оскара за филм "Рома", највећу пажњу међу званицама изазвао је управо Кијану, који се на црвеном тепиху први пут у 35 година каријере појавио држећи девојку за руку. Реч је о 46-огодишњој уметници Александри Грант.



Према писању магазина "Пипл", њих двоје су најбољи пријатељи и сарађују већ годинама. Први пут су заједно радили још 2011. на глумчевој књизи "Оде то Хаппинесс".

Поново су се удружили 2016. године за књигу "Схадоwс" коју је Ривс написао, а Грантова илустровала. Пар је основао и издавачку кућу Екс артистс букс 2017. године. Страни медији пишу да је Александра Грант прва девојка с којом је глумац позирао држећи се за руке на црвеном тепиху у својој 35 година дугој каријери.

Извор: ало.рс Фото:профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар