Марија ужива у Лос Анђелесу у стану од 100 квадрата!

Марија Шерифовић последње три године живи на релацији Београд - Лос Анђелес, где има стан од сто квадрата.

Забава 06.11.2019 | 20:00
Марија ужива у Лос Анђелесу у стану од 100 квадрата!
Она се води на истој адреси од септембра 2016. године па све до данас. Некретнина евровизијске победнице смештена је у мирном делу Лос Анђелеса, на Барингтон авенији. Има велику дневну собу с кухињом, спаваћу собу, купатило и двориште. Према речима саговорника, у питању је стан од око 100 квадрата, чија је вредност око 300.000 долара.

Марија у Америци има много пријатеља. Један од ближих јој је и помогао да се скући у Лос Анђелесу. Пронашао јој је стан на локацији коју је она желела. Нисам сигуран да ли је та некретнина у њеном власништву или је изнајмљује. Знам да ју је реновирала и уредила по својој жељи - каже извор и додаје да је Шерифовићка дивна комшиница.

- Фина је и културна. Никога не узнемирава, поштује кућни ред. Додуше, овде људи гледају своја посла и само онај ко је из Србије зна да је она наша музичка звезда. Кад је неко препозна, лепо се исприча и фотографише. Она је реновирала овај стан и прилагодила га својим потребама - завршава извор.



Марија је више пута истакла да јој Америка прија, а нарочито мир који има тамо.

- Пронашла сам државу и град у којем ћу и да оседим. Разне ствари су писане о томе зашто сам заправо отишла у Америку, а прави разлог је то што имам могућности да уживам у Граду анђела, у доброј клими, на океану, у својој новој некретнини и новом аутомобилу. Нити сам у Америци започињала каријеру, нити сад планирам. Ја сам Господу захвална што ми је то омогућио. У Лос Анђелесу живим да бих уживала. Скроз сам слободна јер је тамо атмосфера другачија. Кад год имам прилике да одем тамо, ја то и урадим. Макар на четири дана, и то ми је довољно - рекла је Марија за медије.

Извор:Ало.рс Фото:Ало

Коментари / 0

Оставите коментар