Грешком купио 1.000 кокошака на онлине аукцији!

Стеве Морроw из Хамлитона у Новом Зеланду није имао појма шта купује када је ставио повећу понуду на новозеландској аукцијској страници Траде Ме.

Занимљивости 06.11.2019 | 19:00
Грешком купио 1.000 кокошака на онлине аукцији!
Аукција је била организована за продају окугло 1.000 кокошака одједном по цени од 1.5 амерички долар!

Мала фарма се затварала и било је потребно пронаћи дом за ове животиње то под хитно. Морроw је мислио да победник аукције може узети онолико кокошки колико жели, али то није био случај.

"Када се аукција завршила помислио сам како је супер што могу узети онолико кокошки колико желим, али када сам разговарао са човеком схватио сам да сам победом добио 1.000. кокошака Био сам запањен", рекао је Морроw.

Власнику је рекао како је његова реклама била збуњујућа, али се он није сложио с тим. Истакао је како је реклама у којој се три пута спомиње 1.000 кокошка врло јасна.

Сада Морроw покушава пронаћи нови дом за кокошке јер их нема где сместити.

"Он није само направио грешку. Контактирао је уточиште за животиње и они су нам помогли да контактирамо оне који су учествовали у аукцији како би кокошкама пронашли сигуран дом", казао је стари власник.

Након што је поставио свој случај на друштвене мреже удомио је око 700 кокошки. За себе је задржао 20. Сада тражи дом за њих још 280.кокошки колико му је остало.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

06.11.2019 19:19

xаxаxxаxаxааааа

ОДГОВОРИТЕ