Беби Дол побегла из стана због неплаћених кирија!

Драгана Шарић, познатија као Беби Дол, побегла је из стана на Врачару у којем је донедавно живела зато што није четири месеца платила кирију и рачуне за струју и инфостан, сазнаје Курир.

Забава 05.11.2019 | 17:00
Беби Дол побегла из стана због неплаћених кирија!
Некада популарна певачица, једна од највећих звезда домаће музике, већ дуго има финансијских проблема, из којих никако не може да се извуче. Повремено има наступе, али је то недовољно за све њене животне потребе. Последњих пола године посебно је критична ситуација јер је имала велике трошкове, па чак није плаћала кирију за стан, ни комуналије.

Извор близак Беби рекао нам је да је због тога преко ноћи побегла из стана јер ју је било срамота да каже власнику да нема новац за кирију. - Није му плаћала четири месеца, а он ју је само једном позвао и питао шта се дешава. Она му је на то рекла да очекује неки новац и замолила га да се стрпи месец - месец и по дана, па ће му тада дати све заостале кирије. Прошао је и тај рок, она се више није јављала. Човек је покушао да је добије на телефон, међутим, Беби је искључила мобилни. Када је дошао у стан, затекао је све празно, па је преко пријатеља успео да контактира с певачицом. Она је почела да плаче, да му се извињава, рекла је да ју је срамота, да нема новца, али да ће првом приликом да му исплати све - каже наш извор и додаје:

- Месечна станарина за стан на Врачару у коме је живела износио је 220 евра, што значи да му укупно дугује 880 евра. Плус 30.000 динара има за неплаћене рачуне. Власник стана неће да је пријави, нити да је тужи, јер верује да ће она да му плати дуговање. Он је свестан да Беби заиста нема новца и да се не би овајдио ако би је тужио - каже извор.



Није ово први пут да певачица има проблема са плаћањем стана. И пре годину и по дана имала је исти проблем, с тим што тада није стигла да побегне, већ ју је власник стана избацио. Она је тада била у ријалитију, док је у изнајмљеној некретнини боравио њен муж Алекс Тодоровић, али он нема никаква примања с обзиром на то да није запослен.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић/приватна архива

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тетак Мата

05.11.2019 21:16

А могла је одрадит неби јој било први пут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цемер,

06.11.2019 09:30

зна се проводит то је битно.

Name

ММ

06.11.2019 17:20

Сами лезилебовици.И она и овај њен.