Емина добила корпу од милијардера због турске глумице!

Емина Јаховић опростила је свом дечку, турском милијардеру Садетину Сарану, када ју је пре неколико месеци оставио због друге жене, глумице Јелиз Шар. Након кратке романсе с њом, бизнисмен је поново покуцао на врата певачице, а она је пристала да се помири с њим!

Забава 04.11.2019 | 13:00
Емина добила корпу од милијардера због турске глумице!
Турски медији брује о љубави Емине и Садетина, а често се појављују нови детаљи њихове везе. Сада је у њиховим медијима објављена информација да је Саран раскинуо с Јаховићевом због друге жене.

Познато је да се овај пар растао крајем прошле године, након неколико месеци забављања, а разлог за то наводно су биле непремостиве разлике и различити погледи на будућност. Емина је тада за српске медије изјавила да више не жели брак, што је бизнисмену засметало. Ипак, изгледа да је истина другачија.

Према писању турских портала, Садетин је оставио Емину крајем прошле године, и то због турске глумице Јелиз Шар.



- Потврђено је да је Саран имао аферу са Јелиз. Између осталог, то је разлог што је накратко раскинуо са Емином. Он је заљубљен у Јаховићеву и воли је, али је прорадила хемија с глумицом. Како није хтео да вара Емину, а и сам је био збуњен због свега што га је снашло, одлучио је да је остави како би размислио о свему. Тада је искористио прилику и смувао се с Јелиз, с којом је био у тајној вези неколико месеци - пише у турским медијима. Како наводе даље, Јаховићева је у том периоду била очајна.

- Емина је патила за Садетином, било јој је тешко јер се заљубила први пут након развода од Мустафе Сандала. Када је чула да има другу, било јој је још теже, али нисам сигуран да ли је знала ко је у питању - тврди извор близак бизнисмену за турске медије.



Како каже, Садетин је убрзо раскинуо са глумицом, и преко пријатеља ставио до знања бившој да је и даље воли. Садетин је тада послао поруку Емини, чули су се, видели и она је решила да му да другу шансу. Молио ју је да му опрости, да је заљубљен само у њу и да ни с једном нема то што има с њом. Све у свему, њих двоје се много воле, само некада не иде баш све глатко. Сада су срећни, уживају у вези и планирају заједничку будућност - каже извор.

Подсетимо, Емина се прошле године у јуну развела од Мустафе Сандала, с којим је била десет година у браку и има двоје деце. Убрзо након тога, она је упловила у везу са Садетином, али су њих двоје покушали да сакрију везу од очију јавности.

Данас не крију да су заједно, а Емина је чак објављивала и снимке са Сараном на Инстаграму.



Ни Еминин бивши муж Мустафа Сандал не тугује после развода. Он је пре неколико месеци усликан у Турској са мистериозном плавушом, с којом се држао за руку. Занимљиво је што Мустафина нова изабраница нимало не личи на Емину, а друштвене мреже су се тада усијале од коментара. С друге стране, Јаховићева није желела да коментарише нову девојку бившег мужа.

- Мустафа и ја смо само пријатељи, тако да ме не дотиче с ким су га фотографисали - изјавила је она.

Извор:Ало.рс Фото:инстаграм/принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ррално

06.11.2019 20:43

И Сансал и Садетин ју преварише, а она мора опростити! Не мозе сваког напустити! Тако то бива кад се прво мјери велицина новцаника, а занемари карактер.На дуге стазе се не исплати трцати за богатством.Треба прво процијенити особу.

ОДГОВОРИТЕ