После депортације Рада стигла у Србију и открила шта се десило!

Рада Манојловић вратила се јуче, око 14 часова, у Београд из Швајцарске након приче да ће бити депортована из те земље. Популарна певачица, која је имала заказан наступ у Цириху, нам је открила да јој нису дозволили да наступа и да јој се ова ситуација није десила свих ових 12 година колико је на естради.

Забава 04.11.2019 | 11:24
После депортације Рада стигла у Србију и открила шта се десило!
- Не могу да верујем да од 99 одсто, где сам могла да будем пуштена, да су они изабрали онај 1 проценат њиховог перфектног закона и одлучили да ме без иједне грешке за ових 12 година врате, да не одржим наступ. Није тачно да је депортација, то је нешто много озбиљније. Мени само није дозвољено да одржим наступ. Ја сам најнормалније изашла, преноћила у хотелу и вратила се назад... - рекла је Рада Манојловић за Телеграф и додала:

- Због једног дана закашњења, и то не наше грешке, него швајцарског славља, Ноћи вештица, нама је стигло са даном закашњења за Београд то одобрење где ми нисмо физички могли да у Београду да добијемо тај печат у пасош. Ово је буквално као да те заустави полицајац, ти возиш ауто и немаш возачку дозволу, заборавио си је. Он може да провери у свом компјутеру или код свог надлежног ко си, шта си... - навела је Рада.

Због свих дешавања, Рада није спавала најбоље.

- Нисам спавала најбоље. Ја нисам ухапшена, мени само није дозвољено да одржим наступ. Спавала сам у хотелу на аеродрому. Харису је било јако непријатно, незгодно је када те полицајци спроводе - изјавила је Рада.

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кузан

04.11.2019 13:04

Прц Милојко,,није ти Свица тамо нека вукојебина па да мекецес гдје и када ти хоцес.

ОДГОВОРИТЕ