Снеки смехом тугу покрива!

Наша позната певачица Снежана Бабић Снеки важи за једну веома позитивну и веселу особу. У њеном друштву је увек пријатно, а на јавним догађајима се појављује са осмехом од ува до ува. Ипак, иза њеног широког осмеха и позитивног става крије се велика туга.

Забава 02.11.2019 | 15:00
Снеки смехом тугу покрива!
Снеки је 2009. године изгубила две веома важне особе у свом животу. Њој је те године преминуо отац, а у том периоду преживела је и болан развод од супруга Радомира Стојановића, са којим је била у браку седам година, али нису имали деце.

- Причама из своје интиме никад нисам градила каријеру и пунила новинске ступце. Међутим, из поштовања према својој публици, рећи ћу да је иза мене једна тешка година када је мој приватни живот у питању. Изгубила сам оца, његова смрт ме је веома погодила. Убрзо после тога сам се развела после седам година брака. Тај део приче је завршен и ја сам наставила даље - рекла је певачица тада.

Почетком 2017. године, Снеки је доживела још један животни ударац, када јој је преминула мајка Вида која се дуго борила с опаком болешћу.

Извор:Србијаданас Фото:Информер.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пипс

02.11.2019 23:32

А сад је новембар 2019!

ОДГОВОРИТЕ