Трудна: На путу 22. дијете!

Након што је родила 21 дијете, заклела се да више неће рађати, а онда су медији открили да Сузан Редфорд (44) и њен супруг Ноел (47) из Велике Британије чекају 22. дијете.

Свијет 01.11.2019 | 18:25
Трудна: На путу 22. дијете!
Ових дана објавили су на YоуТубеу снимак ултразвука на којем се види да је Сузан у 15. седмици трудноће, па ће требати још мало времена док не сазнају пол дјетета. Мајка каже да прижељкује још једног дјечака. 

То је, без сумње, изненађење али многи се још више изненаде кад крену збрајати и схвате да је Сусан први пут затруднила кад је имала само 13 година, пише 24 сата. Ноел је тада имао имао 17. 

Били су врло одлучни у томе да задрже дијете, па је Сузан родила са 14. Вјенчали су се четири године касније и ускоро је чекала другу бебу. Годину касније опет је била трудна и тако - годину по годину - породица је помало расла. 

Најстарија кћерка Софи данас има 25, слиједила је Клои, па Џек, Даниел, Лук и Мили. Сљедећа је била Кејти, па Џејмс, Еле, Ајми и Џош, након њих су рођени Макс, Тили, Оскар, Каспер, Хејли, Фиби, Арчи и Бони, дјевојчица рођена прошле године, која још нема годину дана.



Ноел је у једном медијима рекао како су у почетку рачунали да ће имати троје, четверо дјеце, али како је породица расла, помало су се привикавали и уживали у томе да имају тако велику породицу. 

Ипак, још су након деветог дјетета озбиљно одлучили да ће ту стати, па је Ноел обавио вазектомију. Убрзо је, међутим, отишао на 'обрнуту' операцију, како би опет постао плодан.

Још су неколико пута изјављивали како им је то задње, све док након рођења 21, дјетета у телевизијској емисији нису рекли како је сад ипак превише. Сузан се тад чак заклела да више неће рађати. Али ево је, задовољне, у 15. недјељи трудноће, уз једнако задовољног тату. Више ништа не говоре о томе је ли им ово 'задњи' пут. Сузанин уобичајени дан почиње у 6:30 и траје до 23:00, али ништа јој није тешко, па ни рађати. 

Тако је 21. бебу родила након само неколико минута, прича, а три дана након тога с тек рођеном бебом дошла је на школску приредбу других малишана и причала с другим мајкама о проблемима с дојењем. Сузан и Ноел већ сада морају обезбиједити око 350 фунти седмично, за основне трошкове породице, а кад желе повести породицу ван на вечеру, треба им барем 150 фунти, док један одлазак у кино не пролази испод 100 фунти. 

"Вјеровали или не, ријетко користимо породични попуст, јер се они обично односе на родитеље с двоје дјеце. Ипак, уштедимо тако да скупљамо разне купоне за попусте", објаснила је Сузан. Одлазак на одмор не пролази с мање од седам кофера, али како је то обично и јако скупо, Софи каже како кад имају времена најчешће направе сендвиче, покупе дјецу и оду с њима на пикник у природу, што их не кошта пуно.

Двоје њихове најстарије дјеце више не живи с њима, јер су засновали породице. Штавише, Сусан и Ноел већ су постали дјед и бака јер најстарија кћерка већ има троје дјеце, пише Даилy Маил. Медији су их, иначе, већ прогласили највећом обитељи у Великој Британији, јер немају конкуренцију.

(Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

зоран

01.11.2019 18:17

Уљепсали сте ми дан, сретно, све најбоље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

01.11.2019 18:22

Ма. Нека сте сви ви. ЖИВИ И. ЗДРАВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

01.11.2019 18:28

свакаим цаст и пуноим среце зелим и онису најбогатији на свету људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора.

01.11.2019 23:58

Некасте Сви Живи и Здрави и Срећни.

Name

надарени

03.11.2019 12:57

Почели су као дјеца од 17 и 13 година и сад имају 22 дјеце и троје унучади. Они су баш надарени за такве ствари.

ОДГОВОРИТЕ