Тужитељка Тадић опсједнута Драганом Мектићем

Главна тужитељка Тужилаштва БиХ Гордана Тадић гостујући у програму БХТ1 и одговарајући на питања како је Тужилаштво БиХ уговорило посао са маркетиншком агенцијом за коју је прије тога вршена истрага за озбиљне коруптивне активности, у покушају да оправда овај поступак, изнијела је неистину и покушала довести и Министарство безбједности БиХ у везу са овом фирмом.

Босна и Херцеговина 01.11.2019 | 16:16
Тужитељка Тадић опсједнута Драганом Мектићем
"Наиме, одговарајући на питање новинара, тужитељка Тадић је казала да 'колико сам чула и колико су ме моји сарадници обавијестили та фирма, не знам јој тачно назив, ради и за Министарство безбједности', а што је потпуна неистина. 

Наиме, према евиденцији, а што се може лако провјерити и на wеб страници Министарства безбједности БиХ, ово министарство са фирмом Цоммунис није имало склопљених уговора.

Разумијемо опсједнутост тужитељке Тадић Министарством безбједности БиХ, али у овом случају или су је сарадници погрешно информисали, или је тужитељка Тадић злонамјерно и тенденциозно покушала да доведе Министарство безбједности у везу са овим случајем", саопштено је из Министарства безбједности БиХ.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

01.11.2019 19:58

Човјек тражи рад тужилаштва, а они ништа не раде и морају се бранити због нерада, корупције и уплитања политике. Камо среће да у тужилаштву и правосуђу уопште има поштених и некорумпираних људи као Мектиц. Драгане док год те онакви критикују, знај да си на правом путу. Подршка поштеном Драгану Мектиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

01.11.2019 22:07

Ова тужитељка и она "врацара" Јукићка која дипломира у 39_ој години зивота и додје на високу позицију у ВСТВ."Убила" се за борбу против криминала и корупције.Као моја покојна баба, алијас политицки аналитицари.Презивила други свјетски рат и од 75_е поцела прицати"бице рата".Умрије двије године раније не доцека.Али погоди, закон вјероватноце и великих бројева су неминовност.Први родјак Гордане Тадиц вози ауто Хрватског велепосланства, при том користи њихове привилегије и истрага није ни кренулаа, могуце истразују ко лопину оцинка, Баба Роска од 39_е поциње уз вискиц врацати.Јадно ти је ово ВСТВ на целу са оним који се поткива и овим пажевима постављеним около