"Нико није био више на извол'те од мене"

Коментаришући данашње пјевачице које имају обичај да буду превише обнажене у јавности, Весна Змијанац открила је да ни она није бјежала од голотиње на почетку каријере, али да је то радила са укусом.

Србија 01.11.2019 | 10:55
"Нико није био више на извол'те од мене"
"Нико није био више на извол'те од мене. Међутим, ја сам то мало другачије радила, било је то некако ексклузивније и еротичније, колико је смело у то време", објашњава пјевачица и додаје да никада није наилазила на осуде због тога.

"Никад ми нико није тако нешто замерао. Управо јер је то било толико лепо и са укусом, а притом сам толико добро певала и имала сјајне песме, као и данас, па ми се све прашта", каже она.

лако је важила за једну од најатрактивнијих пјевачица у младости, Весна открива да је била поприлично усамљена.

"Нису могли да дођу удварачи до мене, нажалост. Имала сам толико обезбеђења око себе да сам понекад била тужна што сам сасвим сама по хотелима и апартманима. Некако сам била скроз склоњена, само бина и хотел", објашњава пјевачица.

Весна тврди да је данас слободна жена, али да је још привлаче млађи мушкарци.

"Увек је било тако, млађе стађе. Ове маторе дртине наравно да не могу бити боље. Слободна сам жена, могу да причам и  радим ста хоћу", рекла је Весна.

 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм

А пост схаред бy Весна Змијанац Оффициал (@весназмијанацоффициал) он



О Веснином односу са зетом Рељом Поповићем доста се спекулише, поготово након што је репер одбио да прокоментарише да ли се слаже са пјевачицом у једном интервјуу, па је сада ријешила да разјасни ту ситуацију.

"Ми имамо договор да нико не прича о оном другом и о дјетету. Свако има свој живот и у интервјуима треба да приђа о себи", тврди Весна.

(Курир.рс/Сцена)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

њушкало

01.11.2019 10:01

Па ти мислиш да су ови млади момци луди за тобом? Држи се ти маторих дртина јер си и сама матора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сена Мулалиц

01.11.2019 10:04

Господо Весна, памтим сваку васу пјесму. Увјек сам вам се дивила како сте љепи како љепо пјевате. Данас сте љепи а глас вам је јос бољи. немојте одустајати са пјевањем ради нас који вас волимо. Сваку срецу у зивоту вама и васој церки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душко

01.11.2019 10:56

Глас још бољи?Јесте ли у скорије вријеме послушали Весну кад пјева уживо?Нажалост, алкохол је утицао не само на њен стас, већ и на њен глас.

Name

сиротиња

01.11.2019 10:54

Никада нисам сама , кромпир у рерни сљива на столу пјесма за столом ,раја под кровом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

З

01.11.2019 13:23

Сакрила сисе. Показала би ти њих него су ти као поткожни чир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Испухала

01.11.2019 21:57

горњи кат замрацила ко да на сикама има вимрле ниста не видим а давно је била сеx бомб,е моја бабетино године нас стигле и сухоца без сафта...зато подмазимо све и утапајмо се у алкојолу и меуетлуцима....