Црни фонд: Злата Петровић купује гробно мјесто

Пјевачица Злата Петровић открила је да има свој црни фонд и да озбиљно размишља да до краја ове године купи гробно мјесто за себе.

Србија 01.11.2019 | 09:50
Црни фонд: Злата Петровић купује гробно мјесто
Фолкерка истиче за Курир да ју је немаштина натјерала да научи како се располаже парама, које је много зарадила током своје каријере на бројним ромским прославама и концертним турнејама.

"Никада нисам остајала без динара у новчанику јер сам увек водила рачуна. Почела сам да размишљам о црним данима и себи сам последња карика. Ако ја немам, нема ко сутра да ми помогне. Помогла сам целој бројној фамилији да се скући, како својој деци тако и њима. Била сам уз њих и физички и психички", рекла је Злата.

Каже да има свој црни фонд за не дај боже.

"Једноставно су ме живот и немаштина научили да штедим и одвајам са стране. Не живим од данас до сутра, већ распоређујем како и колико могу. Могла сам преко ноћи све да изгубим, али пазила сам. Нисам се одавала ничему лошем, што би могло да утиче на мој живот и новчаник. Међутим, никад се не зна. Живот је чудо, сутра може да се деси земљотрес и нико ништа више неће имати. Али без обзира на то, мени овај црни фонд даје неку малу сигурност. Радила сам толико година, не бих могла да дозволим себи да живим у подруму. И своју пензију сам завршила по протоколу. Размишљам о будућности. Сутра ћу себи и гробно место да купим, одвојила сам новац. То је живот. Дешава се нешто чудно, откуд знам где ће ме однети. Шта ћу, зато и не остајем без новца", каже пјевачица.

Злата истиче да се многи са естраде фолирају у јавности да посједују куле и градове, а да код куће једва имају шта да једу.

"Мене нико никада у животу није ништа учио, само сам 'крала' од људи. Родитељи нису могли ничему да ме науче, а у том поднебљу људи су живели скромно. Брзо ме је живот одвео и рекао ми: 'Ти мораш да радиш и зарадиш.' Тако сам и радила. Ја сам човек који страшно води рачуна о приоритетима. Није ми важно да будем сређена на улици цакум-пакум, а с друге стране, да нема кер за шта да ме уједе, да дугујем и богу и народу, да немам кућиште. Већином тако раде људи", каже пјевачица.

Истакла је да неке њене колеге пуше најскупље цигарете, а код куће мотају траву.

"Питање је да ли имају шта да једу. Ја то у животу не бих радила. Каква сам на пијаци, таква сам на сцени и у емисији. Мени се није променио ни речник нити ишта друго. Идем, бре, како ја идем", рекла је фолкерка.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Генерација

01.11.2019 16:35

Шта је ту чудно боље да има припремљено него да јој траже мијесто кад умре . Ближа је шездесетој него педесетој години.

ОДГОВОРИТЕ