Компанија Бинго отворила 207. пословницу у БиХ

Средњобосански кантон богатији је за још једну пословницу Бинга, у Горњем Вакуфу-Ускопљу.

Босна и Херцеговина 31.10.2019 | 11:42
Компанија Бинго отворила 207. пословницу у БиХ
Савремени објекат површине 4.800 м2, у склопу којег је и ресторан са више од стотину мјеста, а у којем ради седамдесет нових радника, од данас је отворен у Горњем Вакуфу-Ускопљу. Врпцу је пресјекао начелник Сеад Чаушевић и Един Ибрахимовић, извршни директор за бизнис операције Бинга.



„Сада и у овом гарду имамо велики, модерни центар. Ово је наша 207. пословница, а до краја године планирамо још неколико отворења. У хипермаркету који се простире на 2.800 м2 издвајамо одличну понуду на одјелима свјежег воћа и поврћа, деликатеса и меснице, а на одјелима непрехране нудимо одличан избор текстила, обуће, играчака, кућних потрепштина и технике“, казала је Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга компаније Бинго.



Начелник општине Горњи Вакуф-Ускопље, гдин Сеад Чаушевић изразио је задовољство због доласка трговачког ланца у ову општину: „Сада Бингов објекат краси улаз у наш град. А најзначајније за нас је што је 70 људи добило посао".



Купци су уживали у дегустацијама, промоцијама, попустима и поклон пакетима. Организована је и забава за дјецу уз маскоте Бингосе и Мирацулоус.

Компанија Бинго успјешно послује већ 26 година, а у својој мрежи има укупно 207 трговина, те више од 8.500 запослених.

(БН)