Брутално претукли три особе због коментара

Жандармерија Полицијске управе Приједор ухапсила је четворицу насилника због сумње да су у уторак увече у том граду брутално претукли три особе, од којих је једна малољетна, сазнаје Српскаинфо.

Република Српска 31.10.2019 | 07:59
Брутално претукли три особе због коментара
Према нашим информацијама, ухапшени су Драган Родић (23), Драган Давидовић (40), Гордан Мрђа (21), сви из Приједора, и Дејан Милановић (20) из Бањалуке.

Мотив да човјека претуку у дворишту његове породичне куће јесте то што је само кратко прокоментарсао њихову дивљу вожњу аутомобилом по улицама Приједора.

У Полицијској управи Приједор су нам потврдили да се десио овај инцидент.

– Брзом и ефикасном реакцијом и оперативним радом на терену, припадници Жандармерије су ухапсили четири особе због сумње да су тог дана дана око 19.20 у Првомајској улици у Приједору извршили кривично дјело над три особе – рекла је портпарол ПУ Приједор Весна Пачариз.

Она је додала да се ухапшени сумњиче да су тог дана, у дворишту породичне куће, физички напали Приједорчанина (38) и нанијели му тешке тјелесне повреде, док су другом мушкарцу (46) и његовом малољетном сину нанијели тјелесне повреде.

Према сазнањима Српскаинфо, тешко претучени Приједорчанин (38) је у уторак сједио у дворишту своје куће с братом (46) и његовим малољетним сином.

– Тада је испред њихове куће великом брзином прошао аутомобил „фиат браво“ и тај мушкарац (38) је само прокоментарисао њихову дивљу вожњу. Он је рекао брату, „Види како ови возе, убиће нечије дијете“ – каже извор близак истрази. 

Он је додао да је очито на „фиату“ био отворен прозор и да су то младићи из возила чули.

– Само након неколико тренутка аутомобил „фаит“ се вратио пред њихову кућу, младићи су изашли из возила и одмах почели да галаме на власника и његовог брата. Галамили су „Ко дивље вози, ко ће убити дијете?“ и сличне ствари – појашњава наш саговорник.

Додаје да су тада младићи из аутомобила напали власника куће и његовог брата и да су их тукли чим су стигли.

– Власника куће (38) су баш брутално претукли, али и његов брат и братић су такође задобили повреде. Послије тога су сјели у аутомобил и побјегли. Неко је у међувремену позвао полицију и убрзо је жандармерија изашла на улице Приједора, пронашла нападаче и ухапсила их – истиче извор Српскаинфо.

Повријеђенима је указана помоћ у Општој болници Приједор, а тешко повријеђени Приједорчанин (38) је био превезен у УКЦ Републике Српске. Затим је враћен у Приједор.

Он је на крају задржан на лијечењу у приједорској болници.

Портпарол ПУ Приједор Весна Пачариз рекла да је о наведеном догађају упознат тужилац ОЈТ Приједор.

– Након комплетирања предмета, против осумњичених ће Тужилаштву бити поднесен извјештај због кривичних дјела “тешка тјелесна повреда” и “тјелесне повреде” – појаснила је Пачаризова.

(Српскаинфо)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Куда

31.10.2019 07:17

Куда иде РС? Докле са овом бахатосцу? Поцевси од власти, а цијим се примјерон и сви воде изгледа. Кад цемо се вратити на ниво цивилизованог цовјека? Ментално здравље или образовање и култура, несто нам је отисло до врага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кукуруз

31.10.2019 08:12

Све сто сте имали било је прије 91,

Name

Мрачајски прото

31.10.2019 09:46

Јесте, јесте. Ти и не знаш гдје је Првомајска и нашта је она изгледала до рата 1991. године. Рупа на рупи, прашина, јаруге на сред улице, а фиће, стојадини, пољаци и остале крнтије су једва пролазиле. Ове ткз. Борковиће полиција је требала добро шакама преваспитати па би онда они ишли брзином која је прописана саобраћајним знаком, а не татиним шајтовом.

Name

Сина

31.10.2019 07:23

А псовање? А увреде?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

31.10.2019 08:08

Српска посла. Домацин је 100% изасао и преко тарабе мало гласније "прокоментарисао" оно сто се њега не тице . Ако ти несто смета ван твог двориста а коси се са законом зове се онај ко је задузен за јавни ред и мир . Ови из аута , такодје "млади српски лавови" узвратили су непримјерено на "увреде и клетве" својствен насем народу и ето проблема и слупаних глава . Сви тренирају , сто је ОК али нико висе не цита књиге сто није ОК.

Name

Ре

31.10.2019 09:17

Игоре а како се нотице отидји у развијене зенље европе па цес видјет колико су људи савјесни изадјес ис кафане И сједнес за волан одма те стигне полиција неко пријави а тебе се нетице ниста

Name

Рр игор

31.10.2019 09:20

Тице се ите како само сто је овај погресно поступио требо је одмах назвати полицију ста треба дивљати ал оцито си И ти из те банде

Name

Јесте

31.10.2019 09:21

Управо зато сто би требали да сутимо и да нас се тице само ста се десава у "насем" двористу зато нам је овако. Па и улице су насе двористе. Таквим дивљацима треба одузет возацке и послати одакле су досли и то ПЈЕСКЕ

Name

РС

31.10.2019 07:37

БЕЗБЕДОНОСНА СИТУАЦИЈА У РС. ЈЕ СТАБИЛНА И ПОД КОНТРОЛОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

31.10.2019 07:55

Полиција малтретира нас савјесне и искусне возаче, стално нас зауставља, а ове мангупе пушта да раде шта хоће. Треба такве бахате возаче кажњавати, одузимати возачку па чак и возила, све по закону. Та омладина види бахатост политичке власти па и они хоће тако. Додик се хвалио како брзо вози и преко 150 км / х , угледају се и они на великог вођу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Право

31.10.2019 09:41

Да ли је ово порука, да неки батинаси могу упадати у куће и сакатити људе? Ја сам згрожена, не могу да дођем себи од ужаса, јер кад неко вози насељеним улицама великом брзином, а што се некад дешава, треба ваљда аплаудурати?

Name

Деба

31.10.2019 08:13

Ако бог да па се опорави од задобијених повреда па по Црногорском и Херцеговацком старинском обицају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

31.10.2019 08:32

Док год будемо имали неспособне тузиоце и судије све це горе бити.Закона има али се не спроводи,а разни градски и сеоски дјилкоси су се осилили и никога се не пласе.Полицији су свезане руке и ста год радили по П.С.увијек трпе нападе поготову од опозиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСО

31.10.2019 08:51

Лукац има циме да се похвали РС стабилна довео сељацине из стокаквих дубоких сума и ниста друго нису ни науцили него дивљацко понасање

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

31.10.2019 08:53

У цему је разлика измедју зандара и полиције? Дали се висе полиција не зове полиција вец зандармерија? Јел само име или имају посебна овластења?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.10.2019 09:45

Нема разлике, полиција остаје полиција а дио специјале јединице је само ставио нове ознаке и прогласио се џандарима, то није никаква нова јединица, класична Бајина популистичка прича, нико не обраћа пажњу на то.

Name

Зоран Приједор

31.10.2019 10:13

Ову су познати Приједорски Кокосари .Са малим Аутима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

31.10.2019 11:57

Оваква бахацења неписмених, необразованих, неваспитаних татининих синова има у сваком мјесту, на сваком кораку. Који безобразлук и које силедзијство људи на сваком мјесту, код нас је постала свакодневница.

Name

Иво

31.10.2019 11:37

Добар адвокат и тражи одштету од 500 хиљада КМ. Тако то треба радити а не освете и слично. Док то не заживи у овој држави увијек ће бити повратника у криминал!

ОДГОВОРИТЕ