Браћа Матић: Непажњом лекара смо остали слепи!

Популарна браћа Дејан и Саша Матић рођени су 26. априла 1978. године у Дрвару. Сви налази показивали су да је са бебама све у реду, а онда је дошло до превременог порођаја њихове мајке.

Забава 30.10.2019 | 22:00
Браћа Матић: Непажњом лекара смо остали слепи!
Бебе су одмах смештене у инкубатор. Неколико дана после рођења, констатовано је да су слепе.

Годинама уназад нагађало се и писало о њиховом стању, те разлозима због којих је дошло до тога и да ли неки од њих "ипак може мало да види". Коначно, након бројних, по породицу болних нагађања, браћа Матић говоре на тему губитка вида.

Дејан се никада није распитивао чија је грешка у питању, али тврди да је нечији пропуст разлог што су он и његов брат слепи.

- То је непажња. Сада, кога... Нисам нешто детаљисао и распитивао се чија. Да ли је лекар, да ли је медицинска сестра, нисам улазио у то. Било је рођење пре времена. А, да је била непажња, била је - признао је Дејан за Телеграф ЈЕТСЕТ.



И Саша је за наш портал проговорио о овој теми. На наше питање да ли је истина да је он имао могућност операције и враћања вида, али да због Дејана није то учинио, Саша каже да је то лаж.

- Ма не, то је безвезе прича. Они су хтели на нама да раде некакве екперименте. То нису дозволили родитељи, а ни ми - каже нам Саша. Како је нагласио, ово је последњи пут да прича о томе.

- Ја тако не волим што се годинама прича о тој теми, да ви немате појма! Две најгоре теме, оне које најмање волим су - да ли сам у свађи са братом и шта је било са мојим видом. Моји пријатељи и људи коју су са мном у сталном контакту знају како ја живим и знају да овај живот волим највише на свету. Да ли сам се ја лечио и код кога сам се лечио, то је моја приватна ствар. Има једна прича када је један мој пријатељ назвао такси, а они су га питали: "У ком правцу идете?", а он је рекао: "Кога то занима осим мене?" - рекао нам је Саша.

- Живим нормално и не бих дао овај живот ни за шта на свету - закључио је Матић.

Извор:Телеграф.рс Фото:Никола Јовановић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

31.10.2019 11:24

Ето бог вам је опет дао да у овом српском најгорем криминалу живите опет предобро својим пјевањем.

ОДГОВОРИТЕ