Кеба: Северина воли да попије али ни упола као ја!

Познати певач описује како је реакцију његове снаје када је видела како је имитира, на који начин проводе заједничко слободно време, зашто га још прозивају да је Ром и због чега је највише грешио.

Забава 30.10.2019 | 21:00
Кеба: Северина воли да попије али ни упола као ја!
Иако је током три деценије на естради изградио свој имиџ, Драган Којић Кеба изнова осваја публику учешћем у шоу-програму „Твоје лице звучи познато“. Прерушава се у различите ликове, али је посебну пажњу изазвала његова имитација снаје Северине.

Каже да је потребно доста одрицања и напора за учешће у овој емисји.

-Пре свега, ТЛЗП има хуманитарну ноту, што је за похвалу. Ја сам најгори од најбољих, али и то је нешто. Задовољан сам. Нас десеторо учесника одлична је скупина. Пуни смо досетки, хумора... То нас држи. Предложио сам им да пређемо у неки ријалити, а ето, дочекао сам и ја да будем најстарији у некој групи. Ја сам капитен, каже Кеба.

Када је имитирао снају, имао је мали пех са штиклама тако што је пао с бине и повредио ногу али је имитацију одрадио до краја, тако добро да му се и сама Северина смејала до бесвести.

Кеба је такође у интервјуу истакао да је познато да он има најбољу ракију у Србији, те да воле кад се породично окупе да запевају уз гитару, наздраве и попију. Снајка Северина како је рекао може доста да попије али ни упола као он.

А остатак интервјуа прочитајте ОВДЕ!

Извор:Курир.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пипс

30.10.2019 21:22

Ти си Кеба успјеснији од свих чланова своје породице. Свака част. Само напријед и дуговјецно.

ОДГОВОРИТЕ