Како ви држите новац у вашем новчанику?

Постоје одређана правила када су новчаник и новац у питању којих треба да се придржавате, јер се на тај начин привлачи позитивна енергија и призива обиље у живот.

Занимљивости 30.10.2019 | 13:26
Како ви држите новац у вашем новчанику?
Према веровањима, није свеједно да ли су новчанице уредно сложене или згужване и немарно нагуране. 

Неуредан новчаник блокира проток позитивне енергије, а самим тим уноси неред у ваше финансије. Зато, желите ли да привучете обиље у живот, нека вам новчаник буде уредан, а новчанице пажљиво сложене. 

Новац морате да поштујете ако желите да вам и даље долази. Такође, у новчанику никада не носите неплаћене рачуне па чак ни оне које сте платили. То привлачи енергију плаћања у ваш живот и стално ћете морати да дајете новац за нешто. 

У новчанику држите само новац и банковне картице, а важно је да у њему имате увек мало више новца од планираног. То призива још боље финансије.

Важна је и боја новчаника. Ево шта значи која боја: 

Црвена - за људе чији је елемент ватра или земља - ова боја је од давнина позната по томе што привлачи богатство и обиље. Врло брзо неутрализује негативну енергију. 

Тамно плава - за људе чији елемент је дрво или вода - ова боја симболизује обиље, а новчаник те боје не треба да имају људи рођени у елементу ватре или метала. 

Црна - за људе чији елемент је дрво или вода - у новчанику такве боје треба да држе новац ако желе да призову благостање. 

Браон - за људе чији елемент је земља или метал - ова боја доноси богатство и најчешћа је међу новчаницима, али не би требали да је бирају људи рођени у елементу ватре или воде. 

Зелена - за људе чији елемент је дрво или ватра - ова боја одличан је избор ако желите нови финансијски почетак.

(Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар