Испливале ласцивне поруке Лукаса и младе задругарке!

Аца Лукас (50) важи за једног од највећих заводника на естради, а последња позната девојка коју је привео на естради је певачица и учесница "Задруге" Маријана Зоњић (23). Откривене су преписке младе Подгоричанке и познатог фолкера у којој су договарали сусрет у његовом стану у четири ока.

Забава 30.10.2019 | 17:00
Испливале ласцивне поруке Лукаса и младе задругарке!
"Јеси ли у Београду? Шта радиш?", питао ју је Аца, на шта му је она одговорила:

"Јесам, преселила сам се у Београд. Блејим у стану, сад ћу да спавам, а ти? Лукас је очигледно имао другачије планове".

"Ја нећу још да спавам. Ти баш мораш или...?"

Маријани те ноћи није било до с*кса, па му је одговорила:

"Па чудно би било да ти спаваш у ово време. Уморна сам баш! Ту сам сад, да знаш, узела сам стан на Бановом брду, па се јављај".

Неколико дана касније Аца је поново писао Маријани.

"А где си сада", питао ју је певач, на шта му је она одговорила да је у Новом Саду.

Фолкер је наставио да инсистира на виђању у Београду, па ју је питао када се враћа. Жоњићева се наводно у почетку нећкала, да би на крају пристала да оде у његов стан на Вождовцу у четири ујутру.



Аца и Маријана у шеми су већ неко време, а певачица је пре уласка у ријалити "Задруга" открила детаље њихове романсе.

"Лукаса сам упознала у Подгорици на свирци, хтела сам да се фотографишем са њим и тако је све почело. Било је пре неколико месеци. Када смо били заједно, често ми је причао о бившој жени Соњи. Не бих да улазим у детаље, али није причао ништа позитивно, он о њој нема лепо мишљење. Пошто мене његова жена не занима, нећу је ни спомињати у ријалитију", казала је Маријана.

"Аца ми је причао са ким је све био са естраде. Споменуо је и Ану Севић. Рекао ми је да га подсећам на њу и по грађи и у кревету. Једном ми је платио карту за Подгорицу и тако је мој тата сазнао за нас. Родитељи су били бесни и говорили да ми не треба. Аца и ја смо се виђали у јавности, нисмо се крили никад, свуда сми ишли и никада се нисмо крили. Често смо били и код њега у стану. Ма он је прешармантан"!

Лукас, са друге стране, није желео да каже ни реч о Маријани.

Извор:Курир.рс/Информер/Фото Притнсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар