Ђорђе назвао Поповића власником циркуса и открио с ким се од колега дружи!

Ђорђе Давид проговорио је о свом учешћу у "Звездама Гранда", Саши Поповићу, али и својим колегама.

Забава 30.10.2019 | 15:00
Ђорђе назвао Поповића власником циркуса и открио с ким се од колега дружи!
Он сматра да је учинио добру ствар и да на тај начин пропагира оно што пева.

"Тај шоу ми је допринео много на популарности. То је заправо неко скретање светла не само на мене него на рокенрол нацију која је потпуно запостављена и за то смо сами криви. Рокенрол је почео да се своди на то - одрадим свирку, узмем паре и запалим. Нећу да се сликам ни са ким, све бојкотујем од економије, политике до музике", рекао је Давид.



Певач признаје да на цело такмичење гледа као на циркус, али да је одушевљен подршком других чланова жирија.

"Тај невероватни Саша Поповић, који је власник тог циркуса, заиста је озбиљан маг и схватио сам да се тај позив једном у животу добија и треба да се искористи. Млади људи су сада почели да се упознају не само са мојим опусом већ и са рокенролом. Откривају песме које су заборављење или које до сада нису чули. Немам ништа против фолк музике, али оно против чега јесам то је аутотјун. То је убијање заната", каже рокер и открива да му највише значи подршка колега из жирија:

"Нисам битан ја, битна је каста. Подржавају ме сви у жирију, и Саша, што показује да су несебични и остварени у послу, и да немају никакву врсту мржње или анимозитета према музици коју ја изводим."



Како је Давид почео да се више дружи са фолк колегама из жирија и посећује њихове концерте, питали су га да ли ће Ана Бекута и Снежана Ђуришић доћи на његов наступ и ђускати уз рокенрол.



"Хајде да пробају да не дођу. Управо сам их звао на рођенданско славље, сви да се појаве. Добиће позивнице, па чик нек' не дођу! То ће бити пакао", поручује Ђорђе.

Извор:Курир.рс/Блиц, Фото: Немања Николић,.принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар