Брени је Баба Ванга давно прорекла судбину!

Фахрета Живојиновић, познатија као Лепа Брена, каже да јој је Баба Ванга про- рекла најважније ствари у животу и како ће се удати и како ће живети!

Забава 30.10.2019 | 13:00
Брени је Баба Ванга давно прорекла судбину!
Фолк певачица испричала је како је изгледао сусрет са чувеном пророчицом, шта јој је све предвидела а шта се од тога обистинило.

"Два пута сам била код Баба Ванге. Рекла је да ћу се удати за човека који носи белу униформу. Није ми падао на памет тенисер, мислила сам да ће то бити доктор или пекар. Ма, све ми је то деловало неозбиљно јер у то време нисам размишљала о удаји".

Да ли вам је видела и да ћете једног дана имати "Гранд продукцију"?

- Да. Рекла ми је да ћу поседовати велику кућу у којој ће бити пуно музичара и певача и да ћу с њима да радим. Помислила сам да, ако се то оствари, цео живот ћу гледати неке певаче! Већ сам провела доста времена са "Слатким грехом", само ми је још требало да до краја живота будем окружена мушкарцима. А Баба Ванга је заправо тада говорила о "Гранду".

Шта вам је прорекла за децу?

- Рекла је да ћу имати само синове. Разочарала сам се што нећу имати ћерку. Питала сам је да ли је сигурна, она ми је поновила да ћу рађати само дечаке. Ето, то се и десило. Причала ми је да ћу певати и путовати док сам жива. Стално је истицала како ћу једног дана бити популарна. Рекла је да ћу дуго живети и да ћу бити здрава.



Како сте поште дошли до Баба Ванге?

- Саша Поповић и ја смо заједно отишли код ње. Она је била слепа жена и до ње се могло доћи само преко бугарске владе. Ванга је у то време знала за мене, чак је и у својој књизи написала један пасус о мени. Истакла је да ће "једна висока жена и лепа жена, сребрноплаве косе, слетети са неба и да ће је Бугари волети као што никада никог нису волели". То ми је звучало скроз апстрактно и немогуће јер ја нисам била особа која верује у таква пророчанства. Међутим, када се после све обистинило, схватила сам да је она највећа балканска пророчица. И дан-данас јој запалим свећу и сетим се њених речи. Веома сам јој захвална.

Аца Лукас тврди да и даље идете код пророчица и да редовно посећујете хоџу?

- Не читам ја то о себи. Што да идем код било кога када знам шта ће ми се све десити. Сетите се да је мени будућност прорекао неко ко је био најбољи у томе.

Како то да се нисте одали пороцима на естради, коцки и дроги?

- Само лабилне личности се одају пороцима. Увек то крене с тим да ћете само пробати и да мислите да можете да прекинете. Нису само дрога и алкохол пороци. Велики проблем је и храна, па зато имамо доста дебеле деце. Видите овако, само човек који може да се контролише у стању је да управља и послом и породицом. Човек који није у стању то да уради, не може ништа. Ако имате јаку и чисту психу, онда се хватате у коштац са свим препрекама без таблета, алко- холаидроге. Е, ја сам тај тип.



Стефан је кренуо вашим стопама, да ли га саветујете у послу?

- Нас двоје причамо о музици, али он на крају сам доноси одлуке. Много је боље да направи грешку и да забрља јер ће само тако моћи нешто да научи. Када деца падну, важно је да устану, али то морају сами, не може мама да штити од свега.

Извор:Курир.рс/Хит/ Фото: Принтсцреен/ Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар