Ланету Гутовићу позлило усред представе

Милан Гутовић се осјетио лоше на почетку комада "Обично вече", након чега је хитно морао да потражи медицинску помоћ.

Србија 30.10.2019 | 10:59
Ланету Гутовићу позлило усред представе
Милану Ланету Гутовићу позлило је у понедјељак вече у Академији 28, током представе "Обично вече".

Глумац се осјетио лоше још на почетку комада, због чега су се сви у публици уплашили.

"Било је страшно. Лане је изашао на сцену и већ у наредном тренутку смо видјели да му је лоше. Људи су се узнемирили, а неки од гледалаца су кренули на сцену да му помогну. Одмах су га склонили, а публику замолили да напусти салу. Сви смо били уплашени и само смо жељели да знамо да ли је Лане добро" прича саговорник који је био у сали.

Комичар је одмах завршио код љекара и након указане медицинске помоћи му је било боље. То је за Курир потврдио његов менаџер Ђорђе Милутиновић.

"Тачно је. Ланету је позлило на почетку представе. Сала је била пуна, али то се дешава кад је овакво време и притисак. Одмах је отишао код лекара и тамо је провео неколико сати. Чули смо се јутрос и добро је. Објавићемо нови термин играња. Нема ништа горе за глумца него кад мора да откаже представу", каже Милутиновић.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јасно

30.10.2019 10:02

Ај сто су надреалисти погодили све,ал сто си ти господине Гутовицу погодио све са Шојићем то је тек поразно и показатељ свијести,интелегенције и патриотизма овог народа,нас Срба.Дрзи се легендо,брзо оздрављење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

30.10.2019 11:31

Лане легендоооо!!Не дај сеееее!!!!! не дамо те!!!морас јос радити!!!зелимо те на даскама!!јос дугооооо дугооооо!!одсвег срцаааа!!!!!!

Name

Умјетник

30.10.2019 10:10

Човјек је, дешава се, тешко је вријеме и ово нису ненормалне ситуације. То не умањује чињеницу да је Лане велики човјек и умјетник, одговоран према својој публици, али виша сила је баш виша. Брз и успјешан опоравак Ланету Гутовићу, уз жељу, да још да добрих и карактерних улога, на задовољство свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб Роцк

30.10.2019 10:56

Не могу да верујем са ове своје уши. Лане, легендо, срећно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

30.10.2019 20:01

Брз опоравак легендо.

Name

Нострадамус

30.10.2019 20:08

Гута брз опоравак и наставак рада.

ОДГОВОРИТЕ