Рат се наставља, Врањеш оплео по Карлеуши!

Жесток обрачун: Фудбалер грчког АЕК је малој од великог скандала поручио да поведе рачуна о свом понашању, а не да вређа друге и да им прети.

Забава 29.10.2019 | 19:00
Рат се наставља, Врањеш оплео по Карлеуши!
Јелена Карлеуша и Огњен Врањеш и даље настављају рат. И то јавно, јер више нису љубавници.

Фудбалер грчког АЕК поручио је бившој љубавници да гледа своју децу, а не да вређа, понижава и застрашује људе јер је она, како каже, „криминалац на батерије“.

Спортиста је гостовао у емисији „Ђир са Мемом“ и отворио душу о љубави с малом од великог скандала.

- Покушали су да ми униште живот, али изашао сам из свега још јачи. Ништа није вредно проблема. Никада не дам на своју породицу. Неки људи ће рећи, ево га, прича нешто, а он је први нанео зло. Ја на то кажем да никад никоме нисам нанео зло, па ни тим небитним што глуме криминалце на батерије. То је сад тако популарно и модерно да глумиш тако криминалце - рекао је Огњен, који је имао и јасну поруку за бившу љубавницу.

- Имам поруку за њу. Никад нисам говорио на ту тему, али ево сад ћу рећи. Нека више поведе рачуна и пажње о својој деци него о туђој. Нек ужива у свом животу и нека не наноси, како она то воли да каже, зло. Она истиче како се њој наноси зло, а заправо је она та која провоцира људе, чачка и дира туђу децу и породицу - сматра Врањеш.

Међутим, певачица и даље тврди да никад није била блиска с Врањешом.

- Никад у животу нисам била у вези с ликом по имену Огњен Врањеш. Тужила сам и тужим сваког ко такву лаж каже или објави у медијима. Доста је било прављења славе и тиража преко мог имена. Доста је било напада на моју породицу од стране олоша. Одје*ите, несрећници - написала је она на Инстаграму.

Њу је, по свему судећи, погодило то што је била главни мотив кореографије навијача Олимпијакоса, који су у недељу вече имали дерби са АЕК, за који игра Врањеш. На транспаренту су домаћи симпатизери упутили поруку Врањешу.



- Врањешу, убиј се због мале мушкости - стајало је у првом реду стадиона на Караискакису, а он је одговорио на Инстаграму у свом стилу: - Можете само да мастурбирате на ту курветину.

Извор:Курир.рс Фото: Инстаграм, Немања Николић

Коментари / 0

Оставите коментар