У Дрини пронађено беживотно тијело мушкарца

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград идентификовали су да је особа која је пронађена 28. октобра 2019. године у ријеци Дрини Жељко Панџић из Источног Сарајева, односно особа чији је нестанак пријављен 2. октобра 2019. године Полицијској станици Источно Ново Сарајево.

Република Српска 29.10.2019 | 12:14
У Дрини пронађено беживотно тијело мушкарца
Наиме, полицијској станици Вишеград је пријављено да је на релацији Ристићи-Штитарево, општина Вишеград, уочен људски леш НН особе како плута у води.

На мјесто догађаја изашли су полицијски службеници Полицијске станице Вишеград и љекар мртвозорник, који су извадили леш из воде. Прегледом леша од стране мртвозорника констатовано је да се леш већ дуже вријеме налази у води, а у џепу су пронађени документи на име Жељко Панџић из Источног Сарајева. 

На мјесту проналаска извршен је увиђај и о свему је обавјештено Окружно јавно тужилаштво Источно Сарајево. Пронађени леш је уз сагласност надлежног тужиоца превезен у мртвачницу у Вишеград гдје ће се леш предати члановима његове породице, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

(Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИЛАН

29.10.2019 12:30

Бог да ти душу прости, људино!

ОДГОВОРИТЕ