Снима се ТВ серија о Аци Лукасу!

Једна позната београдска продуцентска кућа спрема серијал о бурном фолкеровом животу и каријери, у коме ће популарног певача глумити или Драган Јовановић или Срђан Жика Тодоровић, а његову бившу жену Соњу највероватније млада Теодора Бјелица.

Забава 28.10.2019 | 19:00
Снима се ТВ серија о Аци Лукасу!
- Аца је добио позамашан хонорар, али он неће играти у серији, већ ће учествовати у писању сценарија и избору глумаца. У ужем избору за Лукасову улогу су Гаги и Жика, који су иначе и Ацини омиљени глумци. Још није одлучено ко ће играти Соњу, али је у оптицају млада глумица Теодора Бјелица која веома личи на Лукасову бившу. Она је у филму "Афтерпарти" показала да јој није проблем да се скине гола, па се такве сцене очекују од ње и у серији о Аци Лукасу - прича добро обавештени извор и подсећа да је Теодора ћерка глумице Гордане Бјелице, чувене Попарине секретарице из серије "Срећни људи".

Лукас је решио да у серији открије неке тајне, којима ће изненадити гледаоце.

- Аца сценаристима препричава цео свој живот, од најлепших до најружнијих момената. Неколико епизода ће бити посвећено оним данима у којима је Лукас био на дну. Дакле, биће кадрова у којима се Аца коцка, губи огроман новац у казинима, како се одаје наркотицима, али и како успева да настави живот после великих губитака. Наравно, биће ту и делови када је Аца био на самом врху каријере: концерти којима је обарао рекорде посећености, његов хуманитрни рад... - прича извор.



У серији ће, поред Соње, бити поменута и Ацина прва супруга Светлана, са којом има сина Лазара и ћерку Миљану, али и друга Наташа, са којом је добио Андреја. Међутим, још се не зна ко ће њих глумити.

- Свима је познато колико Лукас воли жене, па ће се у неким епизодама појављивати и даме које су му кратко грејале постељу, али и последња девојка, мисица Јована Дорошки, с којом је у вези од летос - прича извор и додаје да цела екипа серије очекује велику гледаност.

- Аца изазива велику пажњу шта год да уради. Сигуран сам да ће телевизија која откупи ову серију оборити рекорде гледаности.

Извор:Република/Информер Фото:инстаграм.цом/александар_вуксановиц_оффициал

Коментари / 0

Оставите коментар